G4Media.ro

Un indian s-a înecat în râul Prut în timp ce încerca să…

Sursa foto: Wikipedia

Un indian s-a înecat în râul Prut în timp ce încerca să ajungă ilegal în România / Un al doilea indian s-a întors în Republica Moldova după ce și-a văzut prietenul înecat

Doi cetățeni indieni au încercat să ajungă ilegal în România, dar în timp ce înotau prin apele râului Prut, unul dintre ei s-a înecat, anunță Unimedia. Tragedia a avut loc luni, 13 mai, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic.

„Unul dintre bărbați a fost depistat în timp ce se deplasa grăbit în direcția localităților de frontieră Pererîta-Cotu Miculinți, fiind reținut.

În discuții, acesta a recunoscut că el și prietenul său au încercat să treacă ilegal în România înotând. Tragedia s-a produs atunci când camaradul său, tot cetățean indian, a intrat primul în apele râului Prut și a fost înghițit de ele. Speriat de această situație, străinul s-a retras înapoi în Republica Moldova, unde a fost depistat de patrula Poliției de Frontieră.

Fiind inițiate verificări suplimentare, utilizând ambarcațiunea de serviciu, la aproape trei metri de malul Prutului, patrula a descoperit o scurtă neagră, un rucsac și trupul fără viață al celui dispărut.

La fața locului au fost solicitate și alte autorități de competență, printr-un apel la Serviciul unic 112”, comunică Poliția de Frontieră.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...