G4Media.ro

UPDATE Circulația trenurilor pe magistrala București-Constanța și traficul rutier pe A2 pe…

UPDATE Circulația trenurilor pe magistrala București-Constanța și traficul rutier pe A2 pe sensul spre Capitală au fost oprite din cauza unui incendiu de vegetație / Focul a fost stins, trenurile încep să-și reia cursele / 11 trenuri cu întârzieri totale de 1400 de minute

UPDATE 20:53 CFR anunță că incendiul a fost stins iar trenurile încep să își reia cursele: „Din cauza incendiului la vegetație, care s-a extins până în zona de siguranță a căii ferate de pe intervalul Brănești – Fundulea – Sărulești, 11 trenuri de călători care au staționat temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de ISU, au acumulat în total 1400 de minute de întârziere”.

„IC 581 este primul tren reînscris, la ora 20.22, în circulație, pe sensul spre Constanța. IR 11506 este primul tren reînscris, la ora 20.25, în circulație, pe sensul spre București”, mai anunță CFR.

Update Ora 18.34: Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță, într-un comunicat de presă, că traficul feroviar este oprit temporar la această oră, din cauza unui incendiu la vegetație, care s-a extins până în zona căii ferate de pe intervalul CF Fundulea – Sărulești.

Echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe intervalul respectiv, pentru a se asigura zona de acțiune necesară stingerii incendiului.

Până la finalizarea acțiunii de stingere a incendiului, desfășurată de echipele ISU, următoarele trenuri sunt oprite temporar în stațiile adiacente sau în linie curentă: IR 581, IR 1588, IR 11086, 11682, 8010 și 11506.

CFR adresează scuze călătorilor pentru disconfort, însă această staționare temporară este necesară pentru a se asigura accesul echipajelor ISU, care acționează cu autospeciale pentru stingerea incendiului.

Știrea inițială: Un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin oraşul Fundulea. De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brăneşti, transmite News.ro.

Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...