G4Media.ro

Un grup de angajați de la un centru pentru vârstnici din Târgu…

Un grup de angajați de la un centru pentru vârstnici din Târgu Mureș a intrat în carantină voluntară pentru a-i proteja pe cei cazați aici

Un grup de angajați de la un centru pentru vârstnici din Târgu Mureș a intrat în carantină voluntară alături de aceștia, pentru a-i proteja pe cei cazați aici de infectarea cu coronavirus.

„Pentru a preveni și limita eventualele îmbolnăviri cu noul coronavirus în rândul celor 120 de părinți și bunici de care avem grijă la Rezidența pentru vârstnici Valea Izvoarelor începând cu data de 30 martie 2020, ora 07:00, am instaurat proactiv CARANTINA VOLUNTARĂ pentru o perioadă de 14 zile”, a anunțat centrul pe pagina sa de Facebook.

„Astfel, un grup format din 20 de colegi, un nucleu de bază care se implică în această nouă etapă a luptei împotriva COVID-19, nu va părăsi Rezidența pentru 14 zile. Acest grup operativ a acceptat să rămână în permanență alături de părinții și bunicii pe care îi îngrijim, pentru următoarele săptămâni sau luni în care criza coronavirus își va atinge apogeul. Așteptăm cu nerăbdare ziua în care ne putem relua activitățile obișnuite și nu avem nicio îndoială că acționând împreună vom ajunge acolo”, a precizat centrul pentru vârstnici.

NOTA: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Rezidența pentru vârstnici Valea Izvoarelor

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Bravo, un gest extraordinar !

  2. Cate un post de manager la cate un spital dupa ce trece covid-ul, cu politrucii ne-am lamurit!

  3. Suna interesant și fuga ăstora!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.