G4Media.ro

Un fotograf a depus plângere împotriva tatălui lui Taylor Swift, acuzându-l că…

Sursa Foto: Taylor Swift

Un fotograf a depus plângere împotriva tatălui lui Taylor Swift, acuzându-l că l-a agresat

Un fotograf s-a plâns că a fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift. A fost deschisă o anchetă, a anunţat poliţia, scrie AFP, transmite News.ro.

„Poliţia a fost informată că un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost acuzat că a agresat un bărbat în vârstă de 51 de ani la Neutral Bay Wharf”, un terminal de feribot din nordul oraşului Sydney, „înainte de a părăsi locul faptei”, a declarat Alicia McCumstie, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. ‘”bărbatul mai tânăr a raportat incidentul şi ancheta este în curs de desfăşurare”, a adăugat ea.

Poliţia australiană nu obişnuieşte să facă publică identitatea celor care fac obiectul unei anchete. Dar o sursă din cadrul poliţiei şi presupusa victimă, fotograful Ben McDonald, au declarat pentru AFP că este vorba de tatăl vedetei pop, Scott Swift.

McDonald a declarat că îi făcea fotografii lui Taylor Swift pe un iaht în portul Sydney după turneul acesteia în oraş când, potrivit acestuia, cei din staful cântăreţei au ridicat o umbrelă în faţa lui pentru a-l împiedica să continue, în timp ce cântăreaţa cobora spre dig pentru a urca într-o maşină.

După ce a plecat, fotograful spune că a fost „lovit cu pumnul în coaste” de un bărbat. „Nu am ştiut cine era, dar m-am uitat la fotografii şi l-am văzut ţinând-o de mână pe Taylor şi era tatăl ei”, a continuat el. „A fost un şoc, nu mi s-a întâmplat niciodată în 26 de ani”, a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al lui Taylor Swift a reacţionat la această acuzaţie spunând că pe malul mării au avut loc îmbrânceli şi un comportament agresiv din partea unor persoane neidentificate.

„Doi indivizi s-au apropiat agresiv de Taylor şi au ameninţat că vor arunca un angajat în apă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Cu toate acestea, el nu a comentat presupusa agresiune a tatălui vedetei şi nici nu a răspuns la solicitările de clarificare a faptelor.

Megastarul se află în prezent în mijlocul turneului său mondial „Eras Tour”, care ar trebui să adune în total două miliarde de dolari încasări, după ce anul trecut a depăşit deja bariera simbolică a miliardului de dolari, o premieră în istoria muzicii.

Ea urmează să ajungă la Singapore în această săptămână pentru alte concerte din turneu.

Poliţia a refuzat să spună dacă Scott Swift a fost contactat sau interogat înainte de plecarea trupei.

Pe reţelele de socializare, fanii cântăreţei au luat rapid apărarea celui pe care unii îl numesc „Papa Swift”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cică și cîinii umblă cu coada în jos în prezența lor, că fotografii ăștia își bagă nasul peste tot, nu păstrează o distanță de bun simț.