G4Media.ro

Un englez a fost condamnat la zece săptămâni de închisoare pentru insulte…

Un englez a fost condamnat la zece săptămâni de închisoare pentru insulte rasiste adresate unor jucători ai echipei naţionale după finala EURO 2020/ Jucătorii au ratat loviturile de departajare și au pierdut finala

Un englez în vârstă de 52 de ani a fost condamnat la zece săptămâni de închisoare pentru că s-a filmat şi transmis live pe Facebook ţinând un discurs rasist la adresa unor jucători din echipa naţională (Rashford, Sancho şi Saka), după finala Euro-2020, informează lequipe.fr.

Jonathon Best, un operator de stivuitor din Feltham, a fost denunţat la poliţie de un coleg, după ce a refuzat să ştergă videoclipul de 18 secunde, care a fost în cele din urmă eliminat de Facebook, trei zile mai târziu.

Best a pledat vinovat la acuzaţiile că a transmis un mesaj extrem de ofensator sau ameninţător.

Toţi cei trei jucători luaţi în colimator de inculpat au ratat la loviturile de departajare din finala pierdută în faţa Italiei.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. cred ca e vorba despre china si nicidecum despre o tara „europeana”. redactia, va rog corectati

    • N-ai înțeles, asta este dictatura bună… 😉

    • N-ai inteles nimic. Amenintarea si amenintarea cu moartea ii la fel, inidiferent ca o spui in piata sau pe facebook. Faptul ca postezi pe facebook nu te face imun in fata legii.