G4Media.ro

Un distribuitor de iGaming alege România pentru strategia de extindere a afacerii…

Sursa foto: Pixabay

Un distribuitor de iGaming alege România pentru strategia de extindere a afacerii sale în Europa de Sud-Est / ”România are o forţă de muncă extrem de calificată, în special în tehnologie şi inginerie”

Compania 3 Oaks Gaming, distribuitor de jocuri iGaming, a ales România pentru dezvoltarea strategică a afacerii în Europa de Sud-Est, potrivit unui comunicat transmis marţi, informează Agerpres.

„România oferă un set unic de avantaje, care o fac o piaţă atractivă pentru investiţii. Are o forţă de muncă extrem de calificată, în special în tehnologie şi inginerie, esenţială pentru operaţiunile noastre de dezvoltare a jocurilor. În plus, mediul de reglementare din România este favorabil şi bine structurat pentru activităţile de iGaming, oferind o bază stabilă pentru activitatea noastră. Comparativ cu alte ţări din regiune, combinaţia de costuri competitive, disponibilitatea talentului şi infrastructura digitală în creştere poziţionează România ca o piaţă-cheie pentru strategia noastră de extindere”, susţine Sebastian Damian, managing director la 3 Oaks Gaming, transmite Agerpres.

Compania estimează o cotă de piaţă de 5%, la finalul primului an de activitate în România şi îşi propune dublarea acestei cote, ulterior.

„Prin colaborarea cu studiouri reputate de creaţie de jocuri video, numai în ultimul an, compania a lansat 27 de sloturi noi, cu grafici impresionante 2D şi 3D, disponibile în 19 limbi. Dedicată constant divertismentului de calitate şi siguranţei jucătorilor, compania ia toate măsurile necesare pentru ca activitatea sa să se desfăşoare cu un profund simţ al responsabilităţii. 3 Oaks Gaming pune un accent puternic pe jocul responsabil, pe care îl consideră esenţial pentru viitorul industriei de jocuri de noroc online. Prin parteneriate cu operatori de cazinouri licenţiaţi şi autorităţi de reglementare de renume, se angajează să promoveze practici de joc responsabil şi să creeze un mediu de joc sigur şi plăcut pentru toţi jucătorii. Pentru încheierea de parteneriate cu operatorii din România, compania ia în considerare o serie de criterii importante în selectarea acestora, cum ar fi reputaţia şi fiabilitatea, cota de piaţă, capacităţile tehnice şi angajamentul faţă de jocul responsabil”, se precizează în comunicat.

Fondată în anul 2021, compania 3 Oaks Gaming este un distribuitor de jocuri de noroc în sectorul cazinourilor online reglementate.

Portofoliul 3 Oaks Gaming include o varietate de tipuri de jocuri, de la sloturi clasice la titluri inovatoare, cu funcţii unice. Compania îşi propune să creeze jocuri accesibile şi plăcute pentru consumatori din diverse segmente demografice.

În faza iniţială a lansării în România, compania va introduce câteva dintre titlurile sale de top, precum: „3 Hot Chillies”, „Coin Volcano”, „More Magic Apple”, „Sun of Egypt 3” sau „Coin Up”.

În prezent, 3 Oaks Gaming este licenţiată şi reglementată de Comisia de Supraveghere a Jocurilor de Noroc din Isle of Man, Comisia pentru Jocuri de Noroc din Regatul Unit şi Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) din România.

De asemenea, compania are în plan să obţină licenţe în Malta şi Grecia. Jocurile sale sunt certificate în Isle of Man, Bulgaria, Columbia, Georgia, Italia, Portugalia şi Africa de Sud, iar procesul de certificare este în desfăşurare pentru Regatul Unit al Marii Britanii şi România, urmate de Ţările de Jos, Grecia şi Spania.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. ar fi frumos sa specificam, daca tot ne laudam in disclaimer:
    iGaming – orice forma de pariuri online. in cazul de fata, jocuri de noroc.
    normal ca au ales romania.

    • pardon, am citit pe diagonala cu search dupa „pariuri”, dar e ok, mai sunt chiori ca mine.