G4Media.ro

Un copil din Giurgiu a fost omorât de o ambulanță care a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un copil din Giurgiu a fost omorât de o ambulanță care a oprit regulamentar să îi dea prioritate, dar a fost lovită de un autocamion (surse)

Un copil a fost omorât în Giurgiu de o ambulanță care a oprit regulamentar să îi dea prioritate, dar a fost lovită de un autocamion, au declarat surse pentru G4Media.

Copilul, de 12 ani, voia să traverseze când echipajul de intervenție a oprit la trecerea de pietoni. Din spate, mașina medicală a fost lovită de un autocamion, iar ambulanța a ricoșat în pieton.

Șoferul ambulanței a fost rănit la nivelul coloanei cervicale.

știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Aia cu camioanele vor sa meargă cu suta prin localități, ca “sunt la plan”, ca “au șefi rai, ca “murim de foame fără ei”
    Iar poliția o szuge si nu face nimic sa ii oprească

  2. Exact asta mi s-a întâmplat mie de Crăciun în 2007, doar că am fost DOUĂ victime. Am traversat pe trecerea de pietoni nesemaforizată, prima mașină a oprit, cea din spatele ei nu, a intrat în prima și… m-a lovit. Am avut un scurt blackout… când mi-am revenit am observat că nu îmi pot mișca un braț, atârna ieșit din încheietura umărului. Apoi am descoperit că mai era o victimă, de asemenea inconștientă. Am scăpat, iar șoferul vinovat a încercat să se fofileze și să nu plătească spitalizarea (aveam și o fractură de piramidă nazală și o fractură de peroneu) până la limita depășirii termenului de prescriere pentru depunerea cererii de constatare a unei infracțiuni la legea circulației.. Asta m-a scârbit cel mai tare.
    În rest… karma… Am scăpat. Nu mai e nimic de comentat.

  3. Sarut mana domnu’ doctor Bode. Cum merge treaba? Sper sa continuti la minister, ca faceti o treaba extraordinara.