G4Media.ro

Un copil de trei ani a fost mușcat de față de un…

Sursa foto: Pixabay

Un copil de trei ani a fost mușcat de față de un câine, într-o localitate din Ilfov / A fost operat de urgență / Polițiștii l-au găsit pe proprietarul câinelui și au deschis dosar penal

Update Ora 12.50: Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat că a fost găsit proprietarul câinelui, despre care inițial s-a crezut că nu are stăpân. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani.

Potrivit polițiștilor, copilul de 3 ani s-a jucat cu câinele iar la un moment dat a fost mușcat de acesta.

Comunicatul poliției:

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii Stațiunii Snagov au stabilit faptul că, respectivul câine are stăpân. Acesta a fost identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani.

De asemenea, a fost identificat câinele respectiv, acesta se află în curtea proprietarului.

Din verificări a rezultat faptul că, la data și ora precizată, victima s-a jucat cu respectivul câine, iar la un moment dat a fost mușcată de acesta.

Victima a fost externată.

Update Ora 10.40: Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov anunță că a fost deschis un dosar penal în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. Până la acest moment, s-a stabilit că animalul nu are stăpân.

Comunicatul poliției:

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 19:21,polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii, un copil a fost mușcat de un câine maidanez (fără stapân).

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Snagov pentru efectuarea activităților specifice, sesizând totodată autoritățile locale din Gruiu, pentru a interveni în zonă.

De asemenea la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a transportat victima la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili dacă respectivul câine are vreun deținător, pana la acest moment stabilindu-se ca acesta este fără stapân.

Polițiștii Stațiuni Snagov au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Update Ora 10.15: Copilul a suferit multiple mușcături la față. Este stabil, a fost operat în urgență și a rămas internat pe secția de chirurgie plastică, a anunțat Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Știrea inițială: Un copil de trei ani a fost mușcat în zona feței de un câine maidanez, luni, în localitatea Gruiu din Ilfov, conform informațiilor G4media.

În urma incidentului, copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Reamintim că mai multe astfel de episoade au avut loc în ultima vreme.

În urmă cu câteva zile, un băiat de 9 ani a fost mușcat de un câine în complexul rezidențial Sisești din București, iar un copil din Suceava a fost mușcat de mâini și de față de un câine de pe stradă, fiind necesară acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Ultima dată s-a dovedit o minciună când ați susținut că un câine agresiv era maidanez. Chiar în acest articol, scrieți că „un băiat de 9 ani a fost mușcat de un câine în complexul rezidențial Sisești”, ceea ce sugerează că acel animal era proprietatea cuiva.

  2. Mușcătura e frecventă pentru că avem persoane care socotesc că obțin iertarea păcatelor dând de pomană resturi de mâncare la câinii vagabonzi comunitari.

  3. Cainii fără stăpân sunt considerați ca sunt ai primăriei/ consiliului local, care trebuie sa ii adune de pe străzi.

  4. copilul de trei ani umbla singur pe strada ? parintii nu au nicio vina? doar primaria?

    • Deci vina nu este a USL că in loc să dea banii pentru a lua câinii de pe strazi isi dă pensii speciale, vina este a copilului! Vezi că fiind așa p.o.r.c intr-o bună zi o să -ti mănânce și ție copilul sau nepotul o haită de câini in mlaștina ta de țară!

  5. „Polițiștii l-au găsit pe proprietarul câinelui și i-au deschis dosar penal (câinelui, evident, sau poae copilului). Sa nu uitam nietzsche o clipa ca putem contracta turbarea muscând un câine turbat ! Râsul (hohotul nu Linxul) lumii cu politistii astia !