G4Media.ro

Copil mușcat de mâini și de față, în Suceava, de un câine…

sursa foto: ct100.ro

Copil mușcat de mâini și de față, în Suceava, de un câine abandonat de un proprietar din Botoșani / ”Realitatea este că în continuare se aduc câini din alte părți”

Un caz dramatic, petrecut în municipiul Suceava, a scos la iveală o practică veche, care acum a putut fi dovedită: abandonarea câinilor în alte localități decât cea de reședință, relatează Monitorul de Suceava.

Un copil din Suceava a fost mușcat de mâini și de față de un câine de pe stradă, la începutul săptămânii, fiind necesară acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Ulterior, câinele care l-a agresat a fost capturat de către serviciul de ecarisaj al Primăriei Suceava, iar în urma scanării microcipului a fost identificat proprietarul acestuia: era dintr-o comună din județul Botoșani.

”Facem eforturi să strângem câinii de pe străzi, iar de la începutul anului până acum am adunat aproape cât am adunat în tot anul 2022, dar din păcate, realitatea este că în continuare se aduc câini din alte părți în municipiul Suceava”, a spus Ion Lungu.

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...