G4Media.ro

Un copil de 10 ani din Popeşti Leordeni a dispărut după ce…

Sursa foto; Pixabay

Un copil de 10 ani din Popeşti Leordeni a dispărut după ce a plecat să ducă gunoiul/ Băiatul a fost găsit într-un tren

Un copil de 10 ani din Popeşti Leordeni a fost dat dispărut, sâmbătă noapte, iar autorităţile au organizat echipe pentru căutarea sa. Copilul a plecat să ducă gunoiul şi nu a mai revenit. Câteva ore mai târziu, băiatul a fost găsit într-un tren.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Ilfov au căutat un minor în vârstă de 10 ani, care a plecat de la domiciliul său, din Popeşti Leordeni, şi nu s-a mai întors acasă.

”Sesizarea a fost făcută în 30 aprilie a.c., în jurul orei 22:04, prin apel 112, de către mama minorului, care a declarat faptul că, în jurul orei 16:30 fiul ei, în vârstă de 10 ani, a plecat să ducă gunoiul în faţa blocului şi nu s-a mai întors la adresa de domiciliu”, au transmis poliţiştii din Ilfov.

Echipele de căutare au reuşit să găsească minorul câteva ore mai târziu.

”Minorul a fost găsit într-un tren de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare, care au informat poliţiştii aeroportului Henri Coandă din Otopeni. Poliţiştii din Ilfov au fost informaţi de colegii de la aeroport, iar ulterior au preluat minorul din custodia acestora, în vederea efectuării procedurilor legale”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Din verificările efectuate a rezultat că minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

sursa: News.ro, Sursa foto; Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Si cum a ajuns in treeeen???? Asta era esenta, scriitorul lui peste de articol fara cap si coada🙈

  • Nu a gasit tomberon la el in Popesti-Leordeni, a laut trenul sa duca gunoiul in alt oras, asa cum face orice om normal. Ce nu e clar? Tu nu faci asta cand e tomberonul plin sau nu ai prin zona? Articolul evidentiaza asta, daca citesti printre randuri.

   (glumesc, desigur, daca nu e clar… devine cam obositor sa vezi 99% articole semnate „REDACTIA” de parca au doar 4 angajati iar unul din ei e chiar cladirea in sine)

  • Poate doar atât au comunicat autoritãtzile deocamdatã .. e vorba totusi de un copil minor .

  • @ imi_pasa_de_romania – „de parca au doar 4 angajati iar unul din ei e chiar cladirea in sine” 😂😂😂 esti tare rautacios, dar e simpatica gluma

 2. Urma sa fie la coborare

 3. Poate ca odata cu gunoiul a aruncat si creierul propriu (daca avea).

  • Ar fi trebuit sa se spună cum a ajuns copilul în tren nu doar mici amănunte sau dacă la luat cineva scrieți articole care oarecum ii panichează pe părinți gândind la răpitori de copii

 4. Bai, docililor, nu știe nimeni ce viata o fi avut copilul, la ce maltratari a fost supus sau cine știe ce! Veniți voi Romanii lu peste prăjit cu caterinca și păreri voastre de specialiști! Specialiști care le știți pe toate, politica, sport, geopolitica și absolut orice, știe majoritatea poporului Roman, un popor de idioți!