G4Media.ro

Un centru de vaccinare direct în maşină va fi deschis în parcarea…

Un centru de vaccinare direct în maşină va fi deschis în parcarea unui mall din Deva

Autorităţile din judeţul Hunedoara vor deschide, în premieră, un centru de vaccinare în care populaţia va putea fi imunizată direct în maşină, în parcarea unui mall din municipiul Deva, circuitele şi spaţiile necesare urmând să fie amenajate pe patru fluxuri de lucru, potrivit .

„Este o idee la care lucrăm de mai multe săptămâni. Am primit acceptul pentru organizarea unui asemenea centru de vaccinare în parcarea Shopping City Deva. Acolo vom putea merge cu patru fluxuri de vaccinare”, a declarat, miercuri, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei.

Centrul de vaccinare va permite imunizarea ocupanţilor unui autoturism care se vor deplasa în parcarea mall-ului, estimându-se că în acest fel va creşte semnificativ numărul celor care vor face vaccinul.

Potrivit autorităţilor, în procesul de imunizare ar putea fi folosit vaccinul Johnson&Johnson, deoarece se utilizează într-o singură doză şi nu necesită condiţii speciale de stocare. De asemenea, nu va fi nevoie de o programare prealabilă pentru vaccinare.

Cel mai probabil, acest centru va fi deschis din data de 24 aprilie, detalii despre cum vor fi organizate fluxurile de vaccinare urmând să fie prezentate în următoarea perioadă.

Potrivit datelor Instituţiei Prefectului, un număr de 65.411 de locuitori ai judeţului Hunedoara au fost vaccinaţi, până marţi, împotriva COVID-19, dintre care 42.266 cu o doză, iar 23.145 cu ambele doze de vaccin.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. DAR CU PERIOADA AIA DE TIMP IN CARE CEL VACCINAT TREBUIE SA FIE MONITORIZAT ,CE SE INTAMPLA ?

  2. Felicitari pentru initiativa !

  3. inainte de burgerul de la Mall, mai bagi un vaccini! Lumea e la vale! De ce: pentru 0,xx mortzi dela karkalate!

  4. Daca as fi sigur ca nu ma mai trezesc maine zău că m-as duce.Atat de discuție doar ca sa ne chinuim pe o lume proasta !🤣

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.