G4Media.ro

Un celebru avocat preia cazul familiei turistului grec decedat în accidentul de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un celebru avocat preia cazul familiei turistului grec decedat în accidentul de la Pasajul Unirii din București

Avocatul Alexis Kougias, cunoscut pentru preluarea unor cazuri celebre în Grecia, anunțat joi că reprezintă juridic  rudele turistului grec care și-a pierdut viața în tragicul accident de la Pasajul Unirii din București de la finalul anului trecut, transmite presa elenă, citată de Rador.

Turistul grec în vârstă de 53 de ani, din Larisa, a murit după ce plafonul autocarului cu turiști a fost strivit de limitatorul de înălțime montat la intrare în pasaj.

”În urma acordării acestui mandat, biroul nostru de avocatură va strânge toate datele atât din dosarul penal care a fost întocmit de către organele de urmărire penală din România, cât și toate datele necesare cu privire la cei vinovați de această tragedie (șoferul vinovat și firma proprietară a autovehiculului avariat, care a preluat polița de asigurare a autocarului avariat și a șoferului vinovat)”, arată avocatul în comunicatul citat. (Traducerea: Carolina Ciulu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Pentru omorarea acelor oameni statu roman (noi defapt) trebuie sa achite cu varf si indesat

 2. Si de la autotaritatile vinovate, cum ar fi politia s4.

 3. Oare o sa coste mai mult că Pasajul?!?
  Pe de altă parte, nu au nici o șansă să câștige, acolo scria clar ce si cum, pb e cu bara aia, ori rămânea pe loc ori se rupea, așa ea a fost capcana, dar asta e o pb secundara, principala problema este ce scria la intrare in Pasaj.

  • Așa, și dacă intra într-un zid era de vină zidu și primăria s4? Limitatoarele nu sunt destinate să facă masaj la caroserie și să-ți dea free tokens pe only frens, e limpede că odată ce șoferul a ignorat gps/semnalizarea în repetate rânduri, limitatoru și-a făcut treaba, a oprit hardughia că doar nu era să facă măcel în pasaj că așa vrea un domn fie el și Grec.

   Orice camion/dubă/autocar/basculantă care lovește un limitator de înălțime pune în pericol pe pasageri din interior și pe ceilalți particpanți la trafic, autovehiculul fiind distrus aproape integral de cele mai multe ori.

   Șoferul cel mai probabil a aflat și el înălțimea reală a autocarului odată cu zmulgerea din țâțâni a limitatorului.

   Șoferul Grec e mic de statură și deci nu putea evalua corect ochiometric înălțimea autocarului

  • @ Petre Plete – Da’ unde te trezesti mataluta? In tara lui Mad Max? Unde ai mai auzit tu ca limitatoarele alea sunt un fel de ghilotine, daca nu incapi de ele, pac, gata, iti ia capu’? Si, nu, nu ar trebui sa puna in pericol limitatorul ala! Tu realizezi ce spui? /////

 4. mai intai sa-l extradeze pe infractorul de oprescu, si dupa aceea sa aiba pretentii de judecata. Atata timp cat refuza sa puna in aplicare un mandat de arestare, emis de statul roman, fac un jet pe procesul lor.

 5. Poate reuseste sa-l infunde pe sportivul de la S4