G4Media.ro

Un botoșănean a găsit un bărbat dormind în mașina lui. Individul a…

Foto: Poliția Locală Bacău

Un botoșănean a găsit un bărbat dormind în mașina lui. Individul a fost amendat pentru încălcarea normelor de convieţuire socială și că nu purta mască

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 după ce dimineața a observat că în portbagajul mașinii sale doarme o persoană străină, relatează Observatorul Prahovean.

Proprietarul mașinii urma să plece spre locul de muncă, dar când s-a apropiat de mașina sa a descoperit că portbagajul era deschis. Inițial, acesta a crezut că a fost victima unor hoți. După ce a auzit un sforăit a deschis capota portbagajului și înăuntru a găsit o persoană dormind.

„Am fost solicitaţi pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale. Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual”, a precizat colonelul în rezervă Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.

Foto: Poliția Locală Bacău

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Cu mască-n portbagaj? Cum a tulburat nefericitul ala ordinea publică? De la ce grădină zoologică aduceți agenții ăștia, băi? Omul e și ospitalier, a lăsat portbagajul deschis, să mai intre si alți boschetari 😀

  • Să se înființeze centre de noapte pentru homeleși. Bietul om.. 1500, cam scumpă găzduirea. Te arde poliția bine de tot, dacă îți lași puricii în portbagajul cuiva! Scăpa mai ieftin, și cu bani, dacă tăia o pădure.

 2. 😃😃😃
  Trebuie să recunoaștem că pandelia asta a avut și accente umoristice. Bine că nu s-a transmis pe cale anală, că ne amendau ăștia că nu purtăm dopuri.

 3. 😃😃😃
  Trebuie să recunoaștem că pandelia asta a avut și accente umoristice. Bine că nu s-a transmis pe cale anuală, că ne amendau ăștia că nu purtăm dopuri.

 4. Despre violarea proprietății nu spunem nimic? Un moft, proprietatea asta.

  • E libertate nene nu ai auzit, sa iti explice Simion

 5. O fi greşit omu’ maşina/uberul. Ce alcoolemie avea? Cu cat a dat casetofonul?

 6. !