G4Media.ro

Peru: Un bebeluș născut prematur, de doar 580 de grame, s-a vindecat…

Peru: Un bebeluș născut prematur, de doar 580 de grame, s-a vindecat de coronavirus

Un bebeluș născut prematur în cea mai mare maternitate de Lima (Peru), cântărind doar 580 de grame la naștere, s-a vindecat de coronavirus după o lună în terapie intensivă, transmite publicația spaniolă El Mundo.

Copilul, născut la doar 23 de săptămâni, s-a vindecat și se poate reuni acum cu mama sa, și ea trecută prin calvarul infecției cu Covid-19.

Jorge este copilul cu cea mai mică greutate care s-a născut în istoria maternității peruviene Edgardo Rebagliati. Acum, după tratamentul din incubator, el cântărește 930 de grame.

”Este cel mai mic copil născut în maternitatea noastră, iar mama sa era infectată cu Covid-19. Acum, plămânii săi se refac, dar are nevoie în continuare de îngrijire medicală”, au declarat medicii peruvieni citați de publicația catalană La Vanguardia.

Foto: Bebelușul Jorge / Ministerul Sănătății din Peru

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Parintii lui nu erau negationisti. Ei au aprins lumanari la altarul ZEULUL COVRIG si SFANTULUI REMDESEIVIR. Si MARELE DOCTOR MUSTA a facut din nou minuni.

  2. Iti dau voie sa ma insulti, cata vreme il RESPECTI pe DOCTORUL MUSTA. Pana la el, ai mai auzit de copii scapati din ghiarele molimei?

  3. Să-l ajute Dumnezeu pe pui să se facă mare și sănătos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.