G4Media.ro

Un bărbat din Rwanda a fost reținut, suspect că ar fi implicat…

Un bărbat din Rwanda a fost reținut, suspect că ar fi implicat în incendierea Catedralei din Nantes

Un bărbat originar din Rwanda, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut în cadrul anchetei care vizează incendierea catedralei din Nantes, relatează Le Figaro, conform news.ro

Potrivit informaților apărute în presă, bărbatul reținut este un refugiat rwandez care lucra pentru dioceză, iar viza lui expirase. El ar fi avut sarcina de a închide catedrala în seara de dinaintea incendiului. Plasat în arest, anchetatorii vor să afle de la  rwandez cum a procedat și ce a făcut tot intervalul în care trebuia să închidă catedrala.

Pompierii din Nantes au fost alertaţi sâmbătă dimineaţă că un incendiu a izbucnit în interiorul catedralei. Daunele sunt concentrate pe vitralii şi marea orgă, complet distruse.

Potrivit procurorului regiunii, Pierre Sennes, trei focare au fost observate în interiorul catedralei – unul la nivelul marii orgi, unul la dreapta şi altul la stânga naosului , fapt care ar demonstra că incendiul a fost provocat în mod deliberat.

Catedrala Saint-Pierre et Saint-Paul din Nantes a fost construită pe parcursul a 457 de ani, finalizată în 1891. Este clasată monument istoric din 1862. Ea a mai fost afectată de un incendiu, în ianuarie 1972, şi a fost redeschisă abia după 13 ani de lucrări.

Sursa Foto: Facebook/Incendiu/Dosare Secrete

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. blm. nu aveti destui? unul ce mai conteaza

  2. Sper ca v’ati calmat de ieri. Religia in Rwanda este cea crestina, cam la 93% (50% catholici, 40% protestanti)

    • Am trăit destul în socialism ca să nu dau doi bani pe veridicitatea știrilor oficiale și destul în Occident ca să nu dau un cent pe autenticitatea actelor de identitate dinafara Europei , mai ales din Africa sau din zona arabă, rusă etc.100%că motivul a fost unul religioasa un plătit generos de teroriștii islamiști importați sau fabricați loco care colcăie prin toate țările occidentale, folosiți ca masă electorală de stânga.

  3. Francezi idioți.Ce draq căuta retardatul ăla în Franța și ce i-au trecut popii prin cap de l-a numit pe moscheiar paznic la biserică , doar un francez imbecil și îndoctrinat poate ști.Acum o să-dea doi ani pe banii statului după care o să-i i plătească un bilet de avion, dacă nu cumva îi vor da cetățenia premiu pentru o așa faptă deosebită și garanție pentru altele la fel.Dacă-l expulzează cu tam-tamul de rigoare făcut de un comitet „vagina” de franțuzoaice de 50 de ani nef—te, o să ajungă în shitholeul natal sponsorizat, bineînțeles tot de francezi unde o să se laude cu isprava care i-a adus notorietate internațională după care îl va lăuda mullahul local care-l va premia cu hașiș pe o lună și o noapte cu capra lui preferată .De ce draq sponsorizează Europa toate cu-urile de lume, doar dobitocii din vârful îngrămădiților votaci spălați pe creier pot ști.

  4. eu am spus de negrii nu de religie.

  5. Daca zic ca ie comportament tipic de negrotei muslim in prag de iecspirare viza sar BLM-istii pe mine! 🙂

  6. De citeva zile noul Prim Ministru francez a anuntat ca va lupta fara mila impotriva islamismului radical. S’au gasit deci citeva capete seci infierbintate sa faca aceasta demonstratie de forta cu incendiul; pentru ei simbolul este puternic, in mintea lor de secol XVI, pentru noi, din pacate, mult mai putin. Avea oricum dreptate Prim-ministrul…..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.