G4Media.ro

Un bărbat din Reșița a murit după ce a refuzat să-i dea…

sursa foto: Pexels

Un bărbat din Reșița a murit după ce a refuzat să-i dea doza de bere unui alt bărbat care o voia/ Victima a fost lovită în picioare, a căzut și a murit din cauza fracturii deschise

O moarte stupidă a avut loc în Reșița, acolo unde un bărbat a murit după ce a refuzat să dea doza de bere unui alt bărbat care i-a cerut-o, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Victima a fost lovită în picioare de bărbatul care îi voia doza de bere. Victima a căzut și a murit din cauza fracturii deschise. Văzând că doza s-a spart după impactul cu solul, inculpatul a aruncat-o. Inculpatul a fost arestat 30 de zile:

”În fapt, s-a reţinut că,  în data de  20.10.2022,  în jurul  orelor 18.00,  în spatele blocului nr. 8 de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa, inc. N.A.I. l-a urmărit în parcare pe numitul B.E.C., căruia a încercat să-i smulgă  din mână o doză de bere; numitul B.E.C a opus rezistenţă, necedând doza din mână, motiv pentru care inc. N.A.I l-a îmbrâncit  şi apoi i-a aplicat o lovitură cu piciorul în picioarele  numitului B.E.C, care a căzut la sol. În cădere, numitului B.E.C. i-a scăpat doza de bere din mână, care s-a spart la impactul cu solul. Inculpatul  N.A.I. s-a aplecat, a luat  doza de bere în mână şi a aruncat-o, văzând că aceasta este spartă.  Numitul B.E.C a fost internat la Spitalul Judeţean Reşiţa, Secţia de Ortopedie, după incident, decedând la data de 24.10.2022.  Moartea numitului  B.E.C s-a datorat fracturii deschise”, se arată în comunicatul procurorilor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. stire real-time din 24.10.2022.
  probabil daca avea un bax de 24 ii dadea

 2. Numai in romania se moare de fractura deschisa la SPITAL ffs!

 3. condoleante(retroactiv)

 4. meanwhile in Romania…

 5. După 4 zile de spitalizare, a murit în spital!
  Cine l-a tratat e la fel de vinovat, poate chiar mai mult, față de individul care l-a lovit.
  Doamne, în ce țară am ajuns să trăim!

  • Ma repet, fractura craniului? Hai sa vedem care sunt circumstantele inainte de a arunca cu pietre

 6. Ma incearca niste sentimente contradictorii. Ori eu sunt prea prost, ceea ce nu m-ar deranja daca mi s-ar demonstra decent chestia asta, ori limba romana folosita in acest articol e pe rit nou, e o abordare moderna, inovativa, care ii ia prin surpindere pe cei nepregatiti pentru schimbare.
  Va jur, am citit de trei ori textul articolului si tot de trei ori mi s-a parut ca logica nu ma mai ajuta.
  Deci e foarte important sa se precizeze ca doza de bere scapata pe jos s-a spart (o fi fost din sticla, aluminiul se perforeaza, dar accept) si agresorul a renuntat la ea, dar e mai putin important sa se spuna clar despre fractura deschisa cauzatoare de moarte.
  „Văzând că doza s-a spart după impactul cu solul, inculpatul a aruncat-o.” – clar si limpede.
  ” Victima a fost lovită în picioare de bărbatul care îi voia doza de bere. Victima a căzut și a murit din cauza fracturii deschise.” – victima era in picioare cand a fost lovita? Sau era in picioare cand a fost lovita in picioare de agresor? Fractura deschisa era la slitul pantalonilor? Se moare mai nou direct de la fractura deschisa oriunde sau de la complicatiile aparute? Se pare ca mai nou se moare pur si simplu de la fractura deschisa: „Moartea numitului B.E.C s-a datorat fracturii deschise.”
  Ma duc sa ma imbat, poate asa imi va fi mai usor sa-mi pun latzul.

  • E mai grav decat atat: chiar comunicatul procurorilor e halucinant (din motivele pe care le-ai mentionat); bietul copist nu face decat sa-l reproduca, precum in exercitiile din clasele primare. Si nu-ti imagina ca ar fi putut face mai mult, sa mearga pe urma ‘stirii’ etc. Sunt probabil vreo 10 insi cu totii in ‘redactie’ si astia trebuie sa se ocupe si de politica, social, eveniment etc. si de tradus stiri pe care nu le inteleg din tot felul de domenii, si de preluat nimicuri din astea la foc automat, ca sa umple feedul ala si sa bifeze norma de vizualizari. Tragicomic e ca si in conditiile astea jalnice, astia sunt printre cei mai rasariti de pe piata, iar asta pare suficient si pentru ei.

  • ”În fapt, s-a reţinut că, în data de 20.10.2022, în jurul orelor 18.00, în spatele blocului nr. 8 de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa, inc. N.A.I. l-a urmărit în parcare pe numitul B.E.C., căruia a încercat să-i smulgă din mână o doză de bere; numitul B.E.C a opus rezistenţă, necedând doza din mână, motiv pentru care inc. N.A.I l-a îmbrâncit şi apoi i-a aplicat o lovitură cu piciorul în picioarele numitului B.E.C, care a căzut la sol. În cădere, numitului B.E.C. i-a scăpat doza de bere din mână, care s-a spart la impactul cu solul. Inculpatul N.A.I. s-a aplecat, a luat doza de bere în mână şi a aruncat-o, văzând că aceasta este spartă. Numitul B.E.C a fost internat la Spitalul Judeţean Reşiţa, Secţia de Ortopedie, după incident, decedând la data de 24.10.2022. Moartea numitului B.E.C s-a datorat fracturii deschise”, SE ARATà ÎN COMUNICATUL PROCURORILOR.