G4Media.ro

surse: Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și fiicele gemene de…

surse: Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre ele a decedat

Un bărbat de 40 de ani din județul Neamț și-a înjunghiat, sâmbătă dimineața, soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre ele a decedat la spital, iar cealaltă este în stare critică. Agresorul a fost dus la poliție, potrivit surselor G4Media.ro.

Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 că o femeie a fost agresată și se află pe scara unui bloc de locuințe, împreună cu doi copii. La fața locului s-a constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a agresat soția și pe cele două fiice gemene, în vârstă de 3 luni, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

Gemenele au fost transportate la spital în stare critică, una dintre acestea fiind declarată decedată. Și mama lor a fost dusă la spital.

În timpul conflictului, fiul celor doi soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, prezentând atac de panică.

Bărbatul a fost extras din locuința sa, fiind condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. Din primele verificări a rezultat că autorul nu este cunoscut cu afecțiuni psihice sau antecedente penale și nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la o stare conflictuală în familia respectivă.

Sursa foto: imagini amator

sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Portretul AURolacului ideal, dac traditional dar evoluat fata de cei din Vaslui care inca folosesc securea.
    A fost un sacrificiu in cinstea lui Zamolxe.

  2. m.youtube.com/watch?v=EREriwV71mA

  3. Vrednic este!