G4Media.ro

Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv în urma perchezițiilor în…

sursa foto: Poliție

Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv în urma perchezițiilor în care au fost descoperire 440.000 de comprimate, droguri de risc, care ar fi evaluate la 2 milioane de euro

Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad, au realizat o acțiune pe linia antidrog, în municipiul Arad, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În total au fost descoperite 440.000 de comprimate, droguri de risc. Valoarea lor s-ar ridica la 2 milioane de euro, spun sursele G4Media.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat ar fi procurat și deținut, în vederea comercializării, cantități mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente).

În urma percheziției domiciliare efectuate la data de 10 februarie a.c., în locuința acestuia, din municipiul Arad, au fost descoperite și ridicate peste 200.000 de comprimate conținând diazepam, aproximativ 180.000 de comprimate conținând alprazolam și 61.000 de comprimate cu substanță activă clonazepam.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 25 de cartușe de vânătoare, deținute ilegal.

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Vax. Nu se pune decat de la 500000 de pastile incolo. Nu fiti rai.