G4Media.ro

Un bărbat de 36 de ani, descoperit că a trăit trei luni…

Un bărbat de 36 de ani, descoperit că a trăit trei luni în aeroportul din Chicago de teama Covid-19/ El folosea o legitimaţie de lucrător aeroportuar găsită în clădire

Un bărbat a fost descoperit că a trăit într-o zonă securizată din aeroportul internaţional din Chicago timp de trei luni, iar el a spus poliţiei că i-a fost prea frică de Covid-19 să se întoarcă acasă, în Los Angeles, relatează The Guardian, preluat de Agerpres.

Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în weekend şi acuzat că a pătruns într-o zonă restricţionată a unui aeroport şi furt, a scris Chicago Tribune.

Duminică, procurorii au spus că, potrivit poliţiştilor, el a ajuns pe aeroportul O’Hare cu un zbor de la Los Angeles, pe 19 octombrie. După aproximativ trei luni, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajaţi ai United Airlines care i-au cerut documente de identificare. Aparent, Singh le-a arătat o legitimaţie de lucrător aeroportuar care fusese raportată ca pierdută de aparţinătorul de drept, pe 26 octombrie.

Adjunctul procurorului statal, Kathleen Hagerty, a spus că alţi pasageri i-au dat mâncare lui Singh, care nu are antecedente penale. Hagerty a spus că Singh a găsit legitimaţia în aeroport şi că „se temea din cauza Covid-19 să plece acasă”.

După ce a fost descoperit de angajaţii United Airlines, care au sunat la 911, poliţia l-a luat în custodie duminică dimineaţă.

Singh are o diplomă de master în domeniul hotelier, este şomer şi trăieşte cu alte persoane într-o locuinţă din Orange (Los Angeles), potrivit asistentului avocatului din oficiu.

Cauţiunea lui a fost stabilită la 1.000 de dolari şi el nu mai are voie să intre în aeroport.

Chicago Department of Aviation (CDA) a transmis într-un comunicat: „CDA nu are prioritate mai mare decât siguranţa şi protecţia aeroporturilor noastre, care sunt menţinute de o reţea coordonată de forţe de ordine”.

A fost precizat că incidentul va fi anchetat în continuare, nefiind clar cum a fost posibil ca timp de trei luni bărbatul – „care nu reprezintă un risc pentru securitate” – să nu fie remarcat în aeroport.

Sursa foto; site Aeroportul Chicago O’Hare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Dacă e să mori, mori. Nu poți să înșeli moartea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.