G4Media.ro

Un bărbat care participa la protestul împotriva ministrului sportului Eduard Novak a…

Foto: Jandarmeria română

Un bărbat care participa la protestul împotriva ministrului sportului Eduard Novak a fost prins de jandarmi cu mai multe fumigene

Un bărbat care participa joi la un protest împotriva ministrului sportului Eduard Novak a fost prins de jandarmi cu mai multe fumigene în bagaje, potrivit unui comunicat al jandarmeriei.

El a fost condus la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a organizat joi un miting de protest, începând cu ora 12.00, la sediul Ministerul Sportului. Potrivit SNST, mitingul este unul „împotriva inechităţilor, a furturilor din bugetul Sportului şi a politicilor anti-sport-naţional promovate de actualul ministru al Sportului, Eduard Novak”.

SNST cere intervenţia premierului Nicolae Ciucă pentru deblocarea reorganizării Ministerului Sportului şi susţine că „tot mai mulţi sportivi, antrenori, salariaţi şi chiar părinţi ai sportivilor sunt sfidaţi, jigniţi, ignorati şi furaţi de actualul ministru”.

„SNST solicită măsuri imediate din partea Guvernului României pentru soluţionarea problemelor din domeniile noastre de activitate. De asemenea, cerem intervenţia personală a Premierului Nicolae Ciucă pentru deblocarea reorganizării Ministerului Sportului, proces suspendat de peste un an, dar şi înlăturarea celor care, prin ilegalităţile semnalate public în ultima perioadă, aduc prejudicii bugetului destinat Sportului”.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...