G4Media.ro

Un bărbat a murit și unul a fost grav rănit, într-un atac…

sursa foto: Facebook/ Browne's Steakhouse & Function Room

Un bărbat a murit și unul a fost grav rănit, într-un atac armat din Irlanda/ Împușcăturile, în Ajunul Crăciunului, într-un restaurant frecventat de familii cu copii/ Premierul, ”șocat” de incident

Premierul irlandez, Leo Varadkar, și-a exprimat șocul după împușcăturile fatale care au avut loc într-un restaurant popular din Dublin în ajunul Crăciunului, transmite The Guardian.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a murit după ce a fost rănit la Browne’s Steakhouse de pe Main Street, în Blanchardstown, duminică, imediat după ora 20.00. Printre cei care luau masa la restaurant se aflau familii cu copii.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani rămâne în stare gravă la spitalul Connolly după ce a fost tratat pentru răni prin împușcare.

Varadkar a declarat că a fost șocat să audă despre împușcăturile de la „un restaurant de familie bine cunoscut pe care l-am vizitat de multe ori”.

Ministrul justiției, Helen McEntee, a condamnat, de asemenea, împușcăturile, spunând că este „dezgustător” faptul că violența a avut loc acolo unde familiile se reuniseră înainte de Crăciun. „Deplâng violențele din Blanchardstown din această seară. Această răutatea a dus la o suferință umană inimaginabilă în acest Crăciun”, a spus ea pe Instagram.

„Faptul că cineva ar putea să comită astfel de violențe în timp ce familiile se adunau împreună este deosebit de dezgustător.

„Mă gândesc la cei îndurerați, la cei care au fost la fața locului și, într-adevăr, la tot personalul serviciilor de urgență care lucrează în această seară și în timpul Crăciunului și care trebuie să se confrunte cu această violență fără sens”.

Garda și serviciile de urgență au fost alertate în legătură cu incidentul duminică, în jurul orei 20:00.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Alahu akbar cumva?