G4Media.ro

Un bărbat a fost reținut în urma a 20 de percheziții pentru…

sursa foto: Poliția Română

Un bărbat a fost reținut în urma a 20 de percheziții pentru tăiere ilegală și furt de arbori, într-o comună din Cluj

Un bărbat a fost reținut în urma a 20 de percheziții pentru tăiere ilegală și furt de arbori, în comuna Măguri-Răcătău din Cluj, anunță poliția.

218 metri cubi de material lemnos au fost reținuți. Valoarea totală a materialului lemnos confiscat este de 99.928 lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 22 de motoferăstraie, 5 telefoane mobile și peste 760 de file de documente/înscrisuri de interes pentru cauză, au transmis polițiștii.

  • ”Două autoturisme și 22 de instalații de debitat au fost indisponibilizate în contextul perchezițiilor derulate. În urma probatoriului administrat a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Măguri-Răcatău. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – august 2022, având calitatea de pădurar al ocolului și responsabil de paza pădurii, ar fi tăiat și sustras mai mulți arbori din fondul forestier al comunei Măguri-Răcătău. În cauză sunt continuate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. La activitate au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, Direcției Silvice Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca”, se mai arată în comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Asta a folosit 22 de drujbe sa taie 3 copaci bai limbă?
    Ți-a zis ție un director a?
    Doar romanii fura lemne în tara asta și fura în draci fără mila. În jud. Suceava te linsraza sătenii dacă nu-i lași sa taie. Merg gaterele ca la balamuc.

  2. 20 de perchezitii, un singur arestat, mai rar stat de drept ca asta decembrist. Acum arestatul va fi condamnat pentru 20 de drujbe, 50 de mii de morti si incercarea de a fugi din tara cu fonduri de un miliard de dolari in banci straine.

  3. Numai cum s-au trezit ca la Maguri se fura lemne ca-n codru? La Rachitele neamurile lui Boc au ras deja padurea.