G4Media.ro

Un bărbat a fost reținut în Dolj pentru lipsire de libertate, amenințări…

Un bărbat a fost reținut în Dolj pentru lipsire de libertate, amenințări și hărțuire

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a lipsit de libertate un adolescent de 18 ani, l-a ameninţat pe fratele acestuia, în vârstă de 25 de ani şi a hărţuit o tânără de 21 de ani, vânzătoare într-un magazin, transmite News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică seara, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Caiova au fost sesizaţi telefonic, sâmbătă dimineaţa, de un tânăr de 25 de ani, din comuna Teasc, care locuieşte fără forme legale în Craiova, cu privire la faptul că fratele său, de 18 ani, din Giurgiţa, care locuieşte fără forme legale în Craiova, ar fi fost lipsit de libertate de către un bărbat de 42 de ani, din Craiova.

De asemenea, tânărul de 25 de ani a afirmat că a fost ameninţat de bărbatul respectiv.

“Imediat, la nivelul secţiei au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie, care au desfăşurat activităţi pentru stabiliriea situaţiei de fapt, identificărea persoanei bănuite de comiterea faptei şi a tânărului de 18 ani. De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Ulterior, la sediul poliţiei s-a prezentat o tânără de 21 de ani, din Craiova, care a sesizat prin plângere scrisă, faptul că, în perioada 21-29 octombrie, ar fi fost hărţuită de către acelaşi bărbat”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, sâmbătă dimineaţa, tânărul de 18 ani se afla în faţa unui magazin de pe strada Calea Bucureşti, iar la un moment dat a fost obligat să se urce într-un autoturism de transport persoane, cu care a ajuns în zona cartierului Damila pentru a-l găsi pe fratele acestuia, în vârstă de 25 de ani. Ulterior, prin folosirea mai multor mijloace de transport în comun, cei doi au ajuns în cartierul 1 Mai, unde au fost depistaţi de poliţişti.

Totodată, anchetatorii au mai stabilit că în perioada 21 – 29 octombrie, bărbatul de 42 de ani a urmărit-o şi a abordat-o în mod repetat, sub diverse pretext, pe tânăra de 21 de ani când ea se afla la magazinul unde lucrează ca vânzătoare, din Craiova.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi hărţuire.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...