G4Media.ro

Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare pentru că…

Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a folosit un test PCR falsificat pe aeroportul din Bruxelles

Tribunalul Penal din Bruxelles a condamnat în premieră la un an de închisoare un bărbat, care a încercat să plece de pe Zaventem Airport din capitala belgiană cu un test falsificat, informează miercuri presa locală citată de EFE, citată de Agerpres.

Este prima sentinţă de acest tip, de când autorităţile belgiene au anunţat în aprilie că vor sancţiona foarte strict astfel de infracţiuni, potrivit ziarului De Standaard.

Între 19 aprilie şi 11 iunie, 576 de persoane au fost depistate cu teste PCR falsificate pe aeroportul din Bruxelles.

Belgia permite călătoriile în străinătate, inclusiv cele neesenţiale, din 19 aprilie. Totuşi, călătorii trebuie să completeze Formularul de Localizare a Pasagerilor (PLF).

Pentru a combate abuzurile, Bruxelles Fiscalité a publicat directivele ce trebuie aplicate persoanelor care falsifică aceste formulare, sau certificatele pentru testele PCR.

Noile reglementări prevăd ca persoanele care fac uz de acte false să fie citate imediat în faţa tribunalului penal sau să accepte un acord extrajudiciar în valoare de 750 de euro.

Bărbatul condamnat marţi, care se prezentase pe aeroport cu un test PCR negativ falsificat de un prieten, a refuzat acordul extrajudiciar şi nici nu s-a prezentat în faţa tribunalului.

Prin urmare, tribunalul a decis să-i aplice o pedeapsă exemplară, deoarece comportamentul său a fost „nu doar antisocial, ci şi a pus vieţi în potenţial pericol”.

Doar „o pedeapsă severă era adecvată în acest caz”, a conchis tribunalul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Câte vieți a pus în pericol hârtia falsă ? Câte teste RT-PCR fals pozitive sau fals negative au fost … „condamnate” ? Și pentru ce a fost pedepsit de fapt, pentru a fi dat exemplu ?

  • Pt. Ca … Belgia 😉.
   Is un pic nebuni acolo, au avut interzisă ieșirea din țară timp de multe luni! Exceptii foarte putine.

  • Atitudinea iresponsabilă e cea care pune în pericol vieți și se pedepsește. Faptul de a te prezenta cu acte false înseamnă că nu-ți pasă de pericolul pe care l-ai putea prezenta dacă ai fi bolnav. Adică ignori siguranța celorlalți în condițiile în care ai obligația legală de a face demersuri pentru a o proteja. De-aia ești sancționat și pentru alte lucruri, ca de exemplu condusul sub influența alcoolului. Nu contează dacă ai accidentat sau nu pe cineva. Contează că dorința de a bea e mai importantă pentru tine decât obligația de a fi apt de a conduce pe drumurile publice. Deci ești iresponsabil. Iresponsabilitatea nu e permisă.

  • A incalcat legea. Ce stam atat sa ne frecam?

  • Pentru Canada:

   Violating any instructions provided to you when you entered Canada is an offence under the Quarantine Act and could lead to up to: 6 months in prison and/or. $750,000 in fines.

   Diferența mare la preț, dar scapă doar cu 6 luni închisoare
   Poate ca belgienii ar lua lucrurile mai in serios dacă nu era amenda ridicola.

 2. Dacă n-o să-ți tragi shit-ul lor în vene pe viitor, pentru boli făcute sau inventate, ajungi la bulău unde ți-l vor băga cu forța. Ăsta e precedentul. Legi pentru pedepsirea iresponsabilității politrucilor care cârâiau povești cu „celebrarea” anului nou chinezesc în2019 în”mod incluziv, divers, fără teamă rasistă”, fapt care a contribuit radical la sporirea numărului de morți din”gripa” finanțată de Fauci, se pare că nu există, la fel ca egalitatea în fața legii.Nu există legi care să garanteze finanțarea asistenței medicale și a răspunderii financiare în caz de îmbolnăvire/deces a vaccinatului. După cum mulți nu există legi pentru pedepsirea și deportarea ucigașilor și violatorilor arabi și a celor care le-au facilitat accesul și șederea în Belgia.Ciudat lucru și legile astea.Credeam că sunt făcute 8n beneficiul tuturor cetățenilor dar acum nu mai sunt sigur.Ce țară avansată și Mollenbeck, pardon, Belgia asta…

 3. Nu mai bine fura 60.000.000 EUR bani publici in Romania si 5% sa imparta cu autoritatile?

  Lua cu suspendare…

 4. era Ion Iliescu cu carnetu’ de partid….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.