G4Media.ro

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia/ Victima…

Sursa foto: Pexels / Rodnae Productions

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia/ Victima a fost dusă la spital şi are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale/ Bărbatul încălcase un ordin de protecţie provizoriu

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Constanţa după ce şi-a agresat soţia, victima fiind dusă la spital şi având nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. El a încălcat anterior un ordin de protecţie provizoriu, transmite News.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţa în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

“La data de 19.10.2021, constatând că există un risc iminent pentru producerea unor violenţe în mediul familial, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe o perioadă de 5 zile, prin care în sarcina inculpatului S.L. a fost stabilită obligaţia de a respecta următoarele măsuri de protecţie: să părăsească temporar locuinţa din municipiul Constanţa şi să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de soţia sa, S.U. În ziua următoare, la data de 20.10.2021, în jurul orei 09:15, inculpatul S.L. a intrat în curtea locuinţei”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Instanţa a decis atunci ca emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de patru luni.

“Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a menţinut măsurile de protecţie stabilite de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa şi a solicitat Judecătoriei Constanţa emiterea ordinului de protecţie. La data de 22.10.2021 instanţa de judecată a admis cererea şi a emis ordinul de protecţie, pe o durată de 4 luni, menţinând măsurile de protecţie iniţiale şi interzicând inculpatului S.L. orice contact, inclusiv telefonic, cu soţia sa”, a mai precizat sursa citată.

Procurorii au precizat că la începutul acestei săptămâni bărbatul şi-a agresat soţia.

“Ulterior, la data de 23.01.2023, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din municipiul Constanţa, inculpatul S.L. a lovit-o cu pumnii în zona capului şi a feţei pe soţia sa, persoana vătămată S.U., provocându-i leziuni traumatice ce i-au pus viaţa în primejdie, prin hemoragie subarahnoidiană şi hematom subdural, şi care necesită pentru vindecare 40 de zile de îngrijiri medicale”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

 1. Sa-l duca sa-l educe la Mănăstire

 2. Sa-nfunde puscaria. Toti.
  Si sa se trezeasca cat mai multe doamne si domnite ametite de carti, povesti si filme despre „dragoste”, „iubire”, „casatorie”, printi si printese, etc. Lucrurile astea perfecte nu exista. Mult mai importante sunt educatia si cariera. Si nu stiu cum se face ca doar fetelor si femeilor le sunt bagate sub nas astfel de povesti despre iubiiiire si fericiiiire, nu si baietilor 🙂
  Cand te mai uiti la vreun video pe YT despre vreuna care a fost maltratata, traficata, orice, vezi la comentarii toate femeile care o lauda pentru ca a putut IERTA si care se mira de cate a putut indura acea femeie, cauti un comentariu indreptat impotriva faptuitorului cu lupa :)) Va dati seama ce mentalitate avem.

 3. Totusi, ce inseamna ”famiia traditionala”, un concept nou, mai inainte se spunea ,, familia este sfanta”?
  La inceputurile ei, familia a fost rezultatul intelegerii dintre doi barbati, unul tatal si altul pretendentul la mana unei fete, siguranta castigata de sot asupra stapanirii pamanului si certitudinea ca mostenitorii sunt ai lui, dar asta a fost de mult.
  Daca este un parteneriat economic si unul dintre parteneri isi snopeste asociatul in bataie si il distruge psihic, de ce sa nu previi si sa te angajezi intr-o asemenea formula de viata perdanta , sortita pieirii de la bun inceput , chiar prin moartea violenta a asociatului ?
  Daca e un cadru gandit pentru cresterea si educarea copiilor in comun, deci pentru propagarea speciei in conditii cat mai prielnice pentru ei, ramane o sansa , o potrivire aleatorie, dar asta daca nu se petrec lucruri extrem de dramatice cel putin cu repercusiuni psihice aupra urmasilor presupusi a fi protejati.
  Daca este din dragoste, motiv care s-a impus de la revolutia franceza incoace in detrimentul aranjamentelor financiare, economice, de statut social si sunt oameni luminati care dau ca sigura dragostea ca pe un bonus natural, siretlic emotional tot de dragul avansarii in timp a speciei si mentinerea acestei stari in jur de trei ani, dupa care ramane prietenia, o situatie excelenta, dar care se regaseste deasemenea in domeniul intamplarii ori se poate petrece orice.
  Poate este chiar plata pacatelor ( superficialitate, necunoastere de sine, incredere neconfirmata in parerea altora etc) inca din aceasta viata si totul se indura cu demnitate sau detasare, sa ii fie placut societatii, care a trecut ea insasi prin aceste traume si vrea sa treaca si ceilalti.
  Cuvantul de ordine e ,,tacere ” si substitutul ,,disimulare.”
  Cum s-a zis , femeile sunt de pe Venus, barbatii, de pe Marte, iar lumile lor inca sunt departe de a se concilia .