G4Media.ro

Un apel de urgență în fiecare oră la Salvamont. Două persoane au…

Un apel de urgență în fiecare oră la Salvamont. Două persoane au ajuns la spital, o alta a avut nevoie de elicopterul SMURD

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri de urgenţă.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Salvamont România, au fost primite: 4 apeluri pentru Salvamont Dâmboviţa, 3 apeluri pentru Salvamont Bihor, câte două apeluri pentru Salvamont Vâlcea – Voineasa şi Salvamont Sibiu şi câte un apel pentru Salvamont Bistriţa Năsăud, Salvamont Neamţ şi Salvamont Maramureş.

Au mai fost recepţionate două apeluri pentru judeţul Satu Mare şi câte un apel pentru judeţele Braşov, Buzău, Alba şi Hunedoara.

În cazul acestor intervenţii, două persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar un caz a necesitat transport aerian cu elicopterul SMURD, precizează sursa citată.

S-au mai primit 38 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: ISU Sibiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cati dintre turisti platesc Salvamontul???Ar trebui orice intrae in Rezervatie, Parc Natural sa fie platit serviciul Salvamont!