G4Media.ro

Un al doilea proces a fost deschis la Tribunalul București. STB cere…

sursa foto: portal.just.ro

Un al doilea proces a fost deschis la Tribunalul București. STB cere judecătorilor să suspende greva/ Magistrații analizează speța în regim de urgență

Un al doilea proces a fost deschis la Tribunalul Bucureșt, joi dimineață.

Serviciul de Transport București cere judecătorilor să suspende greva sindicaliștilor, pe care o consideră ilegală.

Magistrații analizează speța în regim de urgență, iar termenul pentru sentință a fost stabilit la ora 14:00.

În situația în care instanța decide că greva trebuie suspendată și stabilește că este executorie decizia angajații STB vor fi obligați să se întoarcă la muncă.

Un prim proces a fost deschis de STB încă de la primele ore ale dimineții, atunci când conducerea instituției a cerut ca greva să fie declarată ilegală pentru că nu au fost respectați pașii legali. Termenul în acest proces a fost stabilit în 21 ianuarie, ora 12:00.

sursa foto: portal.just.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Ma mir ca s-a dat decizia asta. Obiceiul sa te opreasca agentul ca oricum gaseste el ceva ulterior dateaza de dinainte de revolutie.

 2. Intelegem de aici ca parlamentarii au mai mult drept la viata privata ca si oamenii de rand. Trist..

  • Dar declaratiile ministrului sunt inselatoare si ieftine, in stilul dragnea-esc: „ati putea voi sa fiti in locul nostru, sa aveti distrusa viata de acuzatii neadevarate”

   Si aici, ministrul se da mare ca ar fi vorba un precedent pentru a apara drepturile cetatenilor, dar de fapt la proces invoca articole despre drepturile parlamentarilor. Pai atunci si in declaratii si comentarii, spune-ne despre drepturile parlamentarilor

  • Okay, te-ai lasat pacalit de diversiunea lui sa inteleg 😉

   E un truism ce ziceti si tu si el. Evident ca toata lumea vrea ca agentii sa respecte legea si sa nu faca abuzuri.

 3. evident, trebuie o decizie a kkr ului cu privire la drepturile fundamentale 😂

 4. Chiar dacă romascanu își apără propria piele, decizia instanței poate să fie folosită și de muritorii de rând, în cazurile în care milițienii ( parcă prea mulți la număr) încearcă să se comporte precum armata lui putin-piticul-atomic.
  De exemplu, într-o noapte de noiembrie, pe la ora 2:30, am fost oprit de către un milițian, care a pornit semnalele luminoase, venind din spatele mașinii mele. A oprit în dreptul mașinii mele, eu am lăpsat geamul și am aflat că: ”poliția, actele d-voastră!” Sigur, am permisul de mulți ani și cunosc comportamentul de berbeci al acestor organe. Am pregătit actele, le-am arătat la geam, dar milițianul voia să merg eu la geamul lui, ca să-i înmânez actele. Era noapte, eram singuri pe drum (în mașină mai aveam patru persoane), astfel că milițianul voia să fie important. Am insistat: ”Poftiți, poftiți!” întinzând actele, dar milițianul nimic. Aștepta. La fel și eu. În final, organul a renunțat și a zis: ”bine, la revedere!” cam asta-i oastea lui papură vodă de la interne; nu în general, dar în foarte multe cazuri.

 5. Daca nu avea nimic de ascuns care ar fi fost problema sa deschidea portbagajul chiar daca este parlamentar? Oricum acest personaj mi se pare destul de dubios.

 6. A ajuns figurantul sa se dea fudul ca are pile.
  Vezi mai baiete ca poate urmatorul politai e fan USR-ist si ai pus-o si nu o sa iti mai mearga cu pile. 🙂