G4Media.ro

Un actor din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol:…

sursa foto: Facebook

Un actor din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol: „E o porcărie, a fost totul consimţit”

Actorul Andrian Locovei de la Teatrul Regina Maria din Oradea a fost condamnat la 6 ani de detenţie în procesul în care este acuzat de viol, victima fiind şi ea actriţă, informează ebihoreanul.ro. Hotărârea a fost pronunţată de Judecătoria Oradea.

Procesul a fost pornit pe numele actorului de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea ca urmare a unei anchete declanşate în vara anului 2022, la reclamaţia victimei, şi ea actriţă.

Femeia a susţinut că Andrian Locovei a agresat-o în noaptea de 2 spre 3 iulie, în timp ce se aflau în locuinţa ei, după o petrecere. În urma reclamaţiei, actorul a şi fost reţinut, în data de 3 iulie, pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu a fost plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a se apropia de locuinţa victimei sale.

Bărbatul şi-ar fi premeditat fapta, susțin procurorii. În noaptea incidentului, gazda s-a retras mai devreme, lăsându-şi invitaţii să petreacă în continuare. Locovei a aşteptat până când majoritatea petrecăreţilor au plecat, iar apoi a pretins în faţa celor rămaşi că merge să-şi ia rămas bun, însă a intrat în dormitorul femeii şi ar fi violat-o.

Din mărturiile din dosar reiese că amândoi erau băuți în acea noapte.

Deşi Andrian Locovei a negat acuzaţiile, anchetatorii au susținut contrariul, iar Judecătoria Oradea le-a dat dreptate, în urma unui proces care s-a judecat în ședință secretă.

Instanţa a dispus ca actorul să fie condamnat la 6 ani de închisoare cu executare şi, totodată, l-a obligat să-i plătească victimei sale daune morale de 50.000 lei.

Hotărârea judecătorească a fost pronunţată luni şi nu este definitivă. De altfel, actorul a anunțat deja că o atacă, astfel că verdictul final îl va pronunţa Curtea de Apel Oradea.

Publicitate electorală

Andrian Locovei a declarat pentru ebihoreanul.ro că „actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit”, iar dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat”. Citește mai mult pe ebihoreanul.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. N-am inteles din articol cum se numeste victima…

  2. @ Mande : Nu , pentru ca nu mai este fata-mare…