G4Media.ro

Ucraina interzice accesul navelor rusești în apele sale interioare

Ucraina interzice accesul navelor rusești în apele sale interioare

Legea Ucrainei privind transportul pe apele sale interioare a intrat în vigoare începând cu 1 ianuarie. Legislația stabilește procedura legală pentru ca navele străine să aibă acces în apele interioare ale Ucrainei, cu excepția Rusiei, relatează agenția TASS.

Documentul aprobat de Adunarea legislativă a Ucrainei la 3 decembrie 2020 indică faptul că „operațiunile de transport de marfă pe căile navigabile interioare ale Ucrainei (…) pot fi efectuate de nave ucrainene sau nave străine, ai căror armatori sunt entități comerciale înregistrate în Ucraina”, potrivit legii, care prevede mai departe interzicerea navelor care navighează sub pavilion rusesc sau a navelor deținute de cetățeni ruși.

Legea reglementează, de asemenea, relațiile în domeniul navigației pe căile interioare ale Ucrainei, orice proprietate scufundată în acestea și responsabilitatea armatorilor pentru orice încălcare a legilor privind transportul pe apă interioară.

Sursa foto: Wikipedia / Dmitry A. Mottl

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Nu mai e mult pana ii desfiinteaza Vladimir Putin

  • Gura, băi trolache rusnac! putin a încălcat suveranitatea Ucrainei, ca să nu mai spunem că au luat cu japca Crimeea pe motiv fals că e pământ muscalesc.

 2. Si-au dat cu tesla-n … 🙂
  Daca esti armator strain, trebe sa-ti faci reprezentanta/firma in Ucraina. Merita?

  • Rusia de ce a construit podul ăla atât de jos? Ca să saboteze Ucraina. Acum că Ucraina reacţionează, Rusia se lamentează.

  • Nu scrie in articol ca Rusia s-ar lamenta.
   In afara de tine.

  • Te doare când victima Rusiei, în cazul ăsta Ucraina, ripostează. Hai invadaţi din nou Ucraina, să primiţi ce meritaţi…

  • Iar au gresit Ucrainienii,si nu stiu ce vor,in loc sa discute amiabil cu Putin ei se lamenteaza ca vor in NATO si UE. O prostie, tot ce au facut americanii in lume pana acum s-a dovedit o mare prostie! Americanii ar trebui sa-si vada de problemele lor si sa nu creeze altele in UE sau ex Afganistan,Irak,etc..
   Sunt doar pe interes in toata lumea.

 3. Rrusia a fost,este si va ramâne percepută ca o țară teroristă,iar dictatorul ei,Vladimir Putin un dement.

 4. ..cit va da Tiriac, Becali , Vozganian sa scrieti prostiile astea ..?!?!?!

 5. Si cine va suferi mai mult ?!!! Oare nu oamenii de rând ? Vor suferii ascultând promisiunile politicienilor (bogătanilor) cum că pe ucraineni o să-i ajute Europa ,pe sa vina americanii etc.Si ei ( politicienii vor participa la baluri banchete cu muzica și icre negre + deplasări și concedii prin exotice.😀 Parca pe americani ia mai așteptat odată și românii ,cunoaștem scenariul .