G4Media.ro

Turcia amână pe termen nedefinit dialogul cu Suedia şi Finlanda privind extinderea…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Kotivalo

Turcia amână pe termen nedefinit dialogul cu Suedia şi Finlanda privind extinderea NATO – presa turcă

Presa turcă preluată de AFP afirmă marţi, din surse diplomatice, că Turcia a amânat sine die o reuniune programată în februarie cu Finlanda şi Suedia, privind extinderea NATO, relatează Agerpres.

Cele două state nordice sunt candidate la statutul de membre ale alianţei nord-atlantice de anul trecut, după invazia rusă în Ucraina.

Candidatura Suediei este însă blocată din mai de Turcia, iar relaţiile bilaterale s-au deteriorat şi mai mult în urma unor manifestări anti-turce recente la Stockholm. Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat luni Suedia să nu se aştepte la sprijinul Ankarei pentru aderarea la NATO, după ce în capitala suedeză a avut loc o manifestaţie la care a fost ars un Coran.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

20 comentarii

 1. Turcia nu este demna de NATO.

 2. Se rezolva in mai, la alegeri. Sondajele il dau pierzator pe Erdogan in turul 2. O sa aiba timp sa joace table cu Trump si Bolsonaro.
  Oricum, Europa trebuie sa desparta apele cu Turcia. E aliatul nostru? Pai sa se comporte ca unul! Sau la trimitem milioanele de cetateni innapoi in vaterland si terminam si cu acordul de liber schimb.

  • Asta cu sondajele e fumată și pe la noi, ponta era la fel, ce să vezi acum susținem răzbelul…..

 3. F m m g4 care stergi comentariile care deranjeaza Ruzia

 4. Apreciezi inteligența românilor, o țară cu 300 de km de autostrăzi (și aleea de acum 35 de ani) dă lecții unei țări cu 80 000 000 de locuitori, cu 20 000 km de autostrăzi construite ( ce să vezi) pe vremea lui Erdogan?

  • Minti de ingheata apele. Este vorba de 200.000km de autostrazi construite doar de Erdogan.Nu mai denigra realizarile altora.

 5. Poate că o altă țară nato nu e dispusă să intre în conflict cu urșii?

 6. Dacă ni se explica că vom avea un conflict serios cu urșii mai intram în că…. ca (nato)?

 7. Să ni se spună adevărul , câți oameni am pierdut în afganistan, câți invalizi, ce costuri am avut, ce am căutat acolo? Ce am realizat?

 8. Am uitat că am pierdut 200 000 de ROMÂNI la Cotul Donului? Pentru?

 9. Rog agramații să se abțină, puțină gramatică și creier nu strică nimănui, adevărul doare la fel ca și prostia……

 10. Rog agramații să se abțină, puțină gramatică și creier nu strică nimănui, adevărul doare la fel ca și pro,,,,,stia……

 11. Ramai bai nene pe craca ta. Vorbește singur cu pereții. Pare ca ești plătit la postare. Bravo. Ești fericit ca ai lăsat un mesaj anti european și anti NATO? Bravo… Dar tot sărac cu duhul ramai și nu numai.

 12. S-au activat postacii fără argumente? Se pricep la jigniri , nu la adevăr? Cât plătiți gazul acum, de 19 ori mai mult? De care luăm? Aaaa, amerloc, dacă locuiești în Constanța te duci la Oradea zilnic să-ți iei pachetul de țigări?

  • #întreb și eu….tu încă mai păstrezi carnetul rosu în sifonier? Ca,sigur pana în 90 ai fost un comunist docil!

  • Wow, ce replică, aproape că-mi ceri CNP-ul, te interesează și dacă-mi place brocoli?