G4Media.ro

Turcan, despre poziţionarea în scandalul Rareş Bogdan – Bogdan Aurescu: Sunt de…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Turcan, despre poziţionarea în scandalul Rareş Bogdan – Bogdan Aurescu: Sunt de partea PNL

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, marţi, la Prima News, despre poziţionarea în scandalul Rareş Bogdan-Bogdan Aurescu, că este de partea PNL şi consideră că este necesară o discuţie în Biroul Politic al partidului.

Următoarea şedinţă a conducerii partidului ar urma să aibă loc în două săptămâni. Turcan a mai afirmat că PNL riscă să transmită semnale negative în legătură cu susţinerea ministrului de externe în Guvern, într-o perioadă delicată.

Raluca Turcan a fost întrebată de partea cui este în conflicul intern din PNL între Rareş Bogdan şi Bogdan Aurescu, ea afirmând că este ”de partea PNL”.

”Cred că e necesară o discuţie în Biroul Politic pe care îl avem şi nu atât încât de acolo să iasă un învingător, ci cred că un partid care acordă susţinerea unui ministru şi care are lideri care au puncte de vedere argumentate, aceştia sunt obligaţi să discute lucrurile acestea în interior. De aceea eu chiar cred că în viitoarea şedinţă lucrurile trebuie clarificate pentru că riscăm să se transmită inclusiv semnale negative în legătură cu susţinerea pe care ar avea-o ministrul de externe în guvern, din perspectiva unei perioade delicate”, a spus deputatul PNL.

Ea a menţionat că aşteaptă aceast discuţie în partid. Despre momentul în care se va reuni conducerea PNL, Turcan a spus: ”Am înţeles că în două săptămâni”, explicând că statutar, BPN trebuie convocat o dată pe lună şi au păstrat această cadenţă.

Raluca Turcan a mai spus că scandalul a fost ”regretabil” şi ”ca PNL să fie relevant trebuie să fie puternic şi nu are nevoie să fie slăbit”.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ca de obicei în poziția șpagat….

  2. Înțeleg că PNL se dezice de KWI! Cam târziu….

  3. Dacă unul fura dar da și la pardit sa înțelegem ca pentru ei este ok deoarece ajuta partidul. ei sunt de partea partidului.