G4Media.ro

Tudorel Toader organizează încă un concurs pentru șefia DNA. Numele viitorului nominalizat…

Tudorel Toader organizează încă un concurs pentru șefia DNA. Numele viitorului nominalizat va fi cunoscut după 6 septembrie

Ministerul Justiției organizează în perioada 6 august – 6 septembrie selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef DNA, potrivit unui comunicat al instituției. Procurorii trebuie să depună un dosar și să susțină un interviu.

Ministerul a făcut acest anunț după ce Tudorel Toader a refuzat vineri să accepte una dintre cele patru candidaturi depuse.

Candidații pot depune cereri de înscriere până la 24 august la Direcția resurse umane din cadrul Ministerului Justiției.

Cererile de participare la selecție trebuie însoțite de următoarele documente:
a) dovada îndeplinirii condițiilor de vechime prevăzute de lege;
b) declarațiile prevăzute de art. 54 alin. (2) raportat la art. 48 alin. (10-11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
c) un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care participă la selecţie, care se depune atât pe suport hârtie, cât și în format electronic, pe suport specific. Proiectul se va încadra într-o limită de 30 pagini, iar anexele nu vor putea depăși 10 pagini. Planul și anexele vor fi redactate cu caractere de mărimea 12, font Times New Roman, spațiere la 1,5 rânduri.
d) un curriculum vitae al procurorului, conform modelului comun european prevăzut în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 1021/2004 pentru aprobarea modelului comun european de curriculum vitae;
e) minim 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea, în ultimii 5 ani;
f) ultimul raport de evaluare a activității profesionale a procurorului participant la selecţie;
g) orice alte înscrisuri relevante.

Procurorii participanţi la selecţie vor susține interviul în perioada 03 – 05.09.2018.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. Foarte bine, poate asa vom avea si ceva oameni competenti in conducerea DNA, sa faca si ceva dosare pe bune, nu ca pana acum…

  • Greu, greu de tot de ales intre atitia competenti: ciordache, nikolskicea, soferban analcolae…Saracu’ domnu’ dragnea, grea misie are cind e vorba de atita competenta…

 2. Il rugam frumos pe Serban ”Guitzan” sa se inscrie Dracului de data aceasta si sa incheiem astfel circul legat de seful la DNA..!

 3. Este foarte bine. Nu au avut timp sa gaseasca marioneta pe care si-o doresc. Au nevoie de mai mult timp. Daca ar fi avut acum 20 de dosare, 20 de dosare ar fi respins. Va dati seama, totul este la discretia lui TT, cum vor muschii lui, nu da socoteala nimanui. Pardon, socoteala lui Dragnea si Tariceanu. Omul asta isi calcat in picioare si demnitatea si meseria. Si nu are nicio problema. Nici una. Tot circul asta este pentru prosti!

  • Prima tura a fost ca sa-i elimine pe cei competenti si de buna credinta. Acum urmeaza „alesi poporului” stil comunist.

   TT este bun sa vanda lamai. De cate ori dau de el ma apuca greata.

 4. Florin Ciordache din Caracal trebuie sa fie viitorul sef DNA!!!

 5. Pana pe 6 august vin din concediu procurorii sefi ai parchetelor din Falticeni, Suceava, Vaslui, etc („etc-ul” acopera restul sefilor de Parchete din Moldova, fosti studenti ai lui Slugarel, doctoranzi ori chiar doctori fabricati prin „Balti” de catre dom profesor Tudorel !

  PS. Criteriile le-am aflat.
  Sunt in nr de 3. Unul pozitiv si doua negative.
  Pe cel pozitiv, deja l-am enuntat mai sus.
  Cele negative sunt :
  1. Sa nu fie procurori din cadrul structurii DNA (centrala sau locale);
  2. Sa nu fie procurori din Parchetul General;

  PPS. Acum trebuie manevrat de asemenea maniera incat numirea sa se faca pe baza legii noi ! O adevarata proba de maiestrie in a adecva cele doua momente : cel al adoptarii modificarilor la legea 304/2001 cu momentul numirii noului sef al DNA !
  Stiti vii de ce ! 😉

  • Su,
   Te rog sa ”treci” putin si pe la articolul ref la ”Armistitiu in razboiul comercial SUA -UE”…!
   Merci, din nou…!

  • Am revizitat forumul pe care mi l-ai indicat si ti-am raspuns acolo.
   Mai am insa de facut o completare.
   Amice, esti o belea datorita hazului imens pe care il respira commenturile tale.

   PS. Tu nu obosesti niciodata ? 😉

  • M-am prins…!
   E un mod elegant de a-mi spune:”amice, mai lasă-ne ca ne-ai torturat destul !”
   Cu toate că, intr-adevăr tortura face parte din fisa postului in cazul meu, mă gandesc să fac cumva să o las mai moale. Ramane de văzut dacă voi si reuși…
   PS. Stai linistit, incerc doar un sondaj de opinie…
   Zi bună…!

  • Pana sa vad eu daca stau linistit sau nu, te previn Scara, sa nu care cumva sa o lasi mai moale, pt ca altfel te reclam !
   Vorbesc serios ! Mai intai si-ntai, te spun Irinucai. Apoi daca persisti, te bag in gura Annei si, in final, te predau buzelor infometate ale Nutzei !

   PS. Ei, sper ca te-am ingrozit suficient cat sa renunti la renuntare ! 😉

 6. Am spus și eu de la bun început că Șerban Nicolae Analu’ e predestinat pentru această funcție, așa că depune repede dosarul ” măi dragă”…!

 7. Sunt din ce in ce mai uimita! Este clar, batut in cuie ca pana in 6 Septembrie o sa avem ,,nominalizat,,!….. de unde se stie cu certitudine, de unde apare, cine este….hocus-pocus!?
  Aaaa daaaa, apare exact cine trebuie! Fantastic! ,,muiepsd,,! …..Nu uitati sa reinoiti pariurile!

 8. lipseste sfantul cazier din dosar? buletinul de teleorman? calificarea ca secretara? calitatea de membru de partid, „ascuns” al PSD+ALDE?

  un sfat pe „surse”, ca sa reuseaca la interviu, intrebarea cheie , la care au picat toti, este: „doriti sa continuati lupta anti-coruptie?”, raspunsul corect este „NU”

 9. E cat se poate de limpede că DNA va avea aceeasi soarta ca si DIICOT. TT va rămâne în istorie ca un personaj sinistru care a pus capăt luptei anti-coruptie in Romania.

 10. Președintele țarii ar trebui să numească șef la DNA pe oricare dintre candidați, fără să mai aștepte vreo propunere de la Slugărel. Nu este procedural, dar în felul ăsta se va câștiga timp prețios în fața mafioților, căci le-ar încurca, pentru câteva luni, planul de a fi numit un procuror docil, pe modelul DIICOT.

 11. Trebuie sa se reacționeze la condițiile de dictatura!

 12. I se potriveste manusa lui Rudotel!!!

  S-a urcat scroafa in copac!!!!

 13. DACA AI UN SEF CU UN NIVEL EXTRAORDINAR DE COMPETENTA, UN ASEMENEA PM, TREBUIE SA TE RIDICI SAU SA INCERCI SA TE RIDICI LA NIVELUL LUI.
  BRAVO DOMNULE T.T.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.