G4Media.ro

Tudorel Toader cere explicații de la OCDE, după ce un oficial al…

Tudorel Toader cere explicații de la OCDE, după ce un oficial al instituției i-a transmis că este într-o mare eroare

Ministrul Justiției vrea explicații de la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OCDE), după ce șeful structurii anticorupție din cadrul instituției, Drago Kos, a criticat, într-un interviu, atât recenta decizie a CCR, cât și atitudinea lui Tudorel Toader în mandatul de ministru, transmite Ziare.com

Directa subordonare a procurorilor față de un actor politic reprezintă o încălcare clară a independenței sistemului judiciar, ceea ce poate avea consecințe grave în privința statutului țării în cadrul organizațiilor internaționale, a afirmat șeful structurii anticorupție din cadrul OCDE, Drago Kos, într-un scurt interviu acordat Ziare.com.

Redăm mai jos postarea lui Tudorel Toader pe Facebook:

”Ameninţări de la OECD sau manipulări interne ?

Luni dimineaţă mă voi adresa OECD pentru a comunica în mod oficial dacă afirmațiile dlui Drago Kos au fost făcute în nume propriu sau în numele OECD, așa cum acreditează titlul materialului întocmit de Ziare.com.
http://www.ziare.com/…/exclusiv-replica-soc-din-partea-oecd…

Într-un articol publicat în data de 1 iunie, se afirmă faptul că în numele OECD, dl Drago Kos a făcut o serie de afirmaţii, de o mare gravitate, la adresa instanței de contencios constituțional române.

Totodată, aceeași publicatie, citează, atribuind aceleiași surse, de asemenea în numele OECD, afirmațiile potrivit cărora ”Ministrul vostru al Justiţiei va învaţa curând, într-un mod dur, că este într-o mare eroare.”

Dată fiind gravitatea acestor afirmații, precum și experiențe similare, când s-au atribuit unor organizații, precum GRECO, luări de poziție care ulterior nu au fost confirmate, pentru corecta informare a opiniei publice, consider absolut necesar să se facă lămurirea solicitată.”

(Foto: Inquamphotos/George Călin)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

 1. Tudorele, vorbeste cu secretara de la Interne sa trimita un jandarm sa-l amendeze pe fraierul asta de la OCDE.

 2. Daca nu o sa-i convina explicatiile, stie ce are de facut : bang-bang… trozneste o cerere de revocare in 20 de puncte a nesimtitului, pe care o trimite Presedintelui OECD ca sa-i corecteze ala virgulele dintre subiect si predicat, impreuna cu indicatia ca nu are voie sa i-o respinga ci trebuie musai aprobata !

  PS. „Dorele, probleme, ma ?”

 3. Mare gunoi bubos o ajuns linge cur asta , mare om , mare caracter . Sa trăiești ca morcovii n pământ zdreanță comunista

 4. „Să-i corecteze ăla virgulele dintre subiect și predicat”. Corect!

  „Totodată, aceeași publicaţie, citează…”

  “Orice om îi place” să fie agramat… mai ales dacă e membru în Guvernul #fuckPSDragnea! 🙂

 5. e clar si asta e prost, si aia de la mcv, si de greco, si de la venetia .. toti is niste prosti fata de marele, atotstiutorul, cel mai tare din lume … tudorelll .. sfatuit de dancila, drcnea, nicolicea, nicolae, si alti pdl-isti, prm-isti de vaza ai lumii internationale a justitiei

 6. Daca este dreptate in lumea aceasta, acest Tudorel va plati !

 7. Te-ataca raii, Tudorele! Pai striga si tu, Cristi! Cristiiii!

 8. Gorgoiul, după ce că – i ticălos mai e și plin de tupeu, ca orice javra care se respectă. Și ăsta e fost „judecător” la CCR, mare sculă pe bascula la Iași, îi învață pe alții cu ce mina se apucă dreptul și ce poți să-i faci dup-aia.