G4Media.ro

Trupa Zdob şi Zdub le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a felicitat…

Trupa Zdob şi Zdub le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a felicitat România şi Ucraina. Depsre punctaje, artiștii au spus: „EBU a intervenit asupra voturilor juriului. Le-a anulat”

Membrii trupei Zdob şi Zdub, care au reprezentat Republica Moldova în competiția Eurovision 2022, le-a transmis mulţumiri fanilor din România, fiind recunoscătoare pentru locul 7 obţinut în finala de sâmbătă. Ei i-au asigurat pe fani, după ce mulţi internauţi au criticat punctajele pe pagina lor de Facebook, că voturile unor jurii naţionale au fost anulate de EBU, organizatorul concursului, conform news.ro.

„Referitor la voturile juriului a intervenit EBU. Le-a anulat. Căutati în internet declaraţia EBU. Voturile din 6 ţări au fost anulte”, au scris muzicienii de la Zdob şi Zdub care au făcut show la Torino cu  piesa „Trenuleţul”.

„Locul 7!!!! Locul 2 la televoting. Mulţumim!!!! Thank youuuu! Peace, Love, Folklore and Rock’n’Roll! Ukraine, Romania, felicitări!!! Europa, felicitari! Drag public, MULŢUMIM!”, au scrie ei.

„Noi, ieri, am avut emoţii enorm de mari. Vreau să zic că în scena a fost toată Moldova, toată România. Am simţit o susţinere enormă, şi pe scenă, şi în sală. A fost o nebunie. Vă mulţumim pentur susţinere. Cei din sală au dansat, au strigat. Sala a inviat, a fost o atmosferă incendiară”, spuneau Zdob şi Zdub după calificarea în finală.

Republica Moldova a obţinut un punctaj final de 253 de voturi.

România, prin wrs, s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte (12 din partea juriilor naţionale).

Eurovision 2022 a fost câştigat de Ucraina, prin Kalush Orchestra cu piesa „Stefania”.

sursa foto: captura videoclip

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Felicitari reprezentantilor Romaniei si Moldovei pentru ceea ce au prezentat la Eurovision! Pacat ca organizatorii Eurovision au fraudat concursul viciind rezultatul prin anularea voturilor juriilor din anumite tari si inlocuindu-le cu alte rezultate. De exemplu juriul din Romania acordase 12 puncte Moldovei, nu Ucrainei asa cum au stabilit in mod fals si mincinos cei de la Eurovision!

 2. Mă miram eu aseară că era imposibil ca Romania sa nu de-a 12 p Moldovei având în vedere că piesa era despre trenul Chișinău București.
  Rușine Eurovision!!

 3. UE se transforma treptat intr-o entitate marxista care coordonează și stabilește totul în Europa. Ar trebui sa existe o ancheta și sa vedem și noi pe ce criterii au anulat voturile celor 6 state. De obicei, România oferea 12 puncte către R. Moldova, iar ei ne ofereau noua puncte. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca aproape toți artiștii făceau parte din LGTB..

 4. Nu înețeg de ce publicul mai este încurajat să voteze și să plătească mesajul pentru vot ca la final să nu se țină cont de punctaj și să se scrie ce vrea politicul corect.
  Nu știu cine ar fi meritat să ia primul loc, dar dacă nici măcar votul publicului în concurs de muzică nu contează, unde mai contează, de fapt?
  Nu este vorba despre Ucraina, cred că oricum are destulă susținere țara din partea publicului de peste tot, dar este vorba despre artiști. Adică dacă nu știu cine va invada nu știu ce altă țară se câștigă din start, nu pe bază de talent?
  Urât demers european

 5. imperiul minciunilor.

 6. De votul publicului s-a ținut cont, cel al juriului a fost contestat și modificat de organizatori. Să așteptăm motivarea pentru că Ucraina oricum câștiga deci nu înțeleg nici de ce ar fost o conspirație nici de ce au fost suspendate voturile juriului din 6 țări. Aștept cu interes lămurirea. Dacă a fost o conspirație conform modificărilor ar fi fost împotriva Moldovei, care nu face nici un sens. Organizatorii să așeze frumos pe hârtie care au fost problemele și să le facă publice până mâine și atunci vom vedea cum au stat lucrurile, poate unii din juriurlilor naționale nu au fost luați în seamă și au făcut contestație direct la organizatori, încă odată, să așteptăm lămurirea și atunci ne vom da mai bine și corect cu părerea.

 7. România fura peste tot inclusiv la votul Eurovision. Dacă nu furam nu suntem sănătoși .

  In plus melodia Moldovei e buna la nunți , balul bobocilor , Festivalul Berii sau Zilele orașului Cugir , nu sa reprezinte Europa , hai sa fil serioși .

 8. Oricum la Eurovision nu este mare artă, dar o explicație pertinentă din partea organizatorilor este necesară și sunt sigur că va fi furnizată, să avem puțină răbdare, mai comentăm și mâine.

 9. Eurovision a devenit un bâlci( circ nu pot să îl numesc ), la care poți vedea femei cu barbă și băieței cu aerisire la partea dorsală, și unde se cântă în mare parte muzică de bâlci, cu sclipici și decor de mucava. Patetic!

 10. Bâlci ieftin unde poți vedea femeia cu barbă și băieței cu aerisire la partea dorsală. Patetic !