G4Media.ro

Trupa Igorrr va concerta la ARTmania / Festivalul se desfășoară în Sibiu…

Sursa foto: ArtMania

Trupa Igorrr va concerta la ARTmania / Festivalul se desfășoară în Sibiu între 26 și 28 iulie

Trupa Igorrr va concerta în 26 iulie, la Festivalul ARTmania, în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu, acesta fiind unul dintre puţinele festivaluri unde publicul trebuie să plătească bilet ca să intre la concerte, au anunţat organizatorii miercuri, printr-un comunicat de presă, transmite Agerpres.

„Igorrr, proiect numit astfel după numele purtat de gerbilul fondatorului Gautier Serre (animal de companie din familia micilor rozătoare), a apărut din dorinţa lui Serre de a-şi transpune în sunete viziunea neconvenţională şi pe deplin dinamică şi a reuşit să atragă atenţia caselor de producţie încă de la publicarea primului demo „Poisson Soluble” (2006), urmat de „Moisissure” în 2008. Iar sub acest alias (Igorrr), ce a devenit sinonim al experimentării neînfricate a genurilor contemporane, Serre reuşeşte să îmbine într-un mod imprevizibil, unic şi mereu palpitant, o varietate de genuri extrem de diferite, de la black metal, la sound-uri balcanice, muzică baroc, breakcore şi până la trip hop. Peste tot în discografia sa poate fi găsită amprenta unor artişti care l-au influenţat în dezvoltarea sa muzicală, nume precum Meshuggah, Chopin, Cannibal Corpse, Bach, Domenico Scarlatti sau Aphex Twin. Însă, pentru că Serre nu a fost niciodată interesat să se încadreze într-un stil anume, să rămână static sau să recicleze ideile, fiecare piesă marca Igorrr este rezultatul unei explozii de creativitate, care, în ciuda diversităţii semnificative a lucrărilor sale de la un album la altul, a reuşit să păstreze un univers coeziv”, se arată în comunicatul de presă.

Lansat iniţial ca un ‘one man show’, Igorrr a devenit din 2017 trupă, un colectiv muzical ce a adăugat un nou nivel de intensitate şi energie debordantă în spectacolele live, adaugă sursa citată.

Pe lângă trupa Igorrr, la cea de a şaptea ediţie a festivalului ARTmania a mai fost confirmată prezenţa formaţiilor Borknagar (Norvegia), Korn (SUA), Spiritbox (SUA), Satyricon (Norvegia), The Flower Kings (Suedia) şi a trupelor româneşti Alpha Q, Awake the Demons şi TAINE.

Abonamentele şi biletele pentru Festivalul ARTmania Festival sunt în vânzare pe website-ul oficial (www.artmaniafestival.ro) şi pe iabilet.ro

ARTmania se recomandă ca fiind „primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă şi divertisment, reprezintă o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock” şi „cel mai longeviv festival rock din România”. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...