G4Media.ro

Trump, val de critici după ce a făcut mai multe declaraţii legate…

Sursa foto: Ed JONES / AFP

Trump, val de critici după ce a făcut mai multe declaraţii legate de afro-americani: Persoanele de culoare mă plac pentru că au suferit atât de mult şi au fost discriminate, iar ele mă văd drept o persoană care a fost discriminată

Donald Trump a declanşat un val de critici sâmbătă după ce a făcut mai multe declaraţii în legătură cu alegătorii de culoare, sugerând că inculpările care îl vizează l-au făcut un candidat plăcut în ochii afro-americanilor, relatează AFP conform Agerpres.

Fostul preşedinte, posibilul candidat republican la alegerile din noiembrie din SUA, a declarat vineri seara în timpul unei întâlniri cu un grup de afro-americani conservatori din Carolina de Sud: „Mulţi spun că persoanele de culoare mă plac pentru că au suferit atât de mult şi au fost discriminate, iar ele mă văd drept o persoană care a fost discriminată”.

Vizat de procese penale, Donald Trump a mai spus, referitor la faimoasa sa fotografie judiciară: „Ştiţi cine a acceptat-o mai mult decât oricine? Populaţia de culoare, este incredibil”.

Declaraţiile lui Trump au fost criticate atât de democraţi, cât şi de republicani, care au considerat că ele fac conexiuni nedorite între afro-americani şi criminalitate.

„Donald Trump a urcat pe scenă pentru a face comentarii ruşinoase şi rasiste”, a denunţat Joe Biden într-un comunicat.

„Este dezgustător”, a afirmat sâmbătă Nikki Haley, singurul candidat notabil aflat încă în cursă pentru nominalizarea republicană împotriva lui Donald Trump.

Cei doi candidaţi s-au confruntat sâmbătă la alegerile primare din Carolina de Sud, câştigate de Donald Trump.

„Acesta este haosul care îl însoţeşte pe Donald Trump, iar acest tip de declaraţii ofensatoare vor continua în fiecare zi până la alegeri”, a avertizat ea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Si asta are nevoie de un psihiatru! Asa discriminat, miliardar sa fim si noi ca tine, mosneag bezmetic! Sper ca d-na Haley sa iasa pana la urma candidat, altfel Biden va bate… ala e doar senil, nu dement ca Trump…

  2. Îmi vine să vărs de la omul ăsta. Se compară cu Navalnii. Cu asta spune tot.