G4Media.ro

Trump dă vina pe liderul republicanilor din Senat pentru eșecul electoral înregistrat…

sursa foto: Facebook/ GOP

Trump dă vina pe liderul republicanilor din Senat pentru eșecul electoral înregistrat la alegerile intermediare

Fostul președinte al Statelor Unite dă vina pe republicanul Mitch McConnell pentru rezultatele alegerilor intermediare, notează publicația 20 Minutos, citată de Rador.

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, l-a învinovăţit pe liderul minorității republicane din Senat, Mitch McConnell, pentru eșecul electoral înregistrat la alegerile intermediare, după ce nu a îndeplinit așteptările din sondaje.

„Este vina lui Mitch McConnell. Faptul că a cheltuit bani pentru a-i învinge pe marii candidați republicani în loc să-i susțină pe Blake Masters și pe alții a fost o greșeală uriașă”, a scris Trump pe profilul său Truth Social, referindu-se la investirea de bani în cursa senatoarei Lisa Murkowski împotriva lui Kelly Tshibaka, susținută de Trump.

Republicanii au pierdut lupta pentru controlul Senatului.

Deși Partidul Republican este încă favoritul pentru Camera Inferioară, nu a îndeplinit așteptările care vorbeau despre un „val roșu”, prin care ar fi urmat să câștige acel organism cu o marjă și i-ar fi împiedicat pe democrați să păstreze Camera Superioară.

În acest sens, susținătorii Partidului Republican l-au învinuit pe fostul președinte și pe candidații pe care i-a susținut în state-cheie indecise.

Astfel, senatorul republican Bill Cassidy i-a învinuit pe politicienii aliniați lui Trump că s-au concentrat pe probleme „învechite”, precum alegerile din 2020 cu acuzaţiile de „fraudă electorală”, mai degrabă decât pe criminalitate sau pe economie.

Înainte ca Senatul să ajungă în mâinile democraților, Trump a recunoscut că alegerile de la jumătatea mandatului a fost „oarecum dezamăgitoare”, dar totuși o „mare victorie”.

sursa: 20 Minutos (traducere: Rador/ Rodezia Costea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. un narcisist!intotdeauna altul e de vina!Dl Goe la pensie,asta e trumpeskov!!

  2. Cel mai bun afis de campanie pentru Democrati: Trump si ai sai MAGA.

  3. Blake Masters ( Arizona ) și JD Vance ( Ohio ), amândoi pentru un post în Senat, au fost susținuți financiar de miliardarul Thiel cu câte 10 milioane de dolari ! Locul lui Vance este asigurat, dar Masters stă pe pierdere ( Mark Kelly are un avans de peste 125.000 voturi) Evident s-ar probuși cerul ca trump să recunoască vreo vină în orice face )).