G4Media.ro

Tribunalul Mureș a admis cea de-a cincea cerere a cunoscutului interlop ieșean…

Tribunalul Mureș a admis cea de-a cincea cerere a cunoscutului interlop ieșean Costel Corduneanu, dispunând liberarea sa condiționată

Tribunalul Mureș a decis să admită cererea lui Costel Corduneanu și să dispună liberarea sa condiționată. Liderul clanului a ieșit joi seara din peniteciarul Mureș.

„Admite contestaţia formulată de petentul condamnat CC, în prezent deţinut în Penitenciarul Târgu Mureș. Desfiinţează Sentinţa Penală nr. 762 din data de 20 august 2020 a Judecătoriei Târgu Mureş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului CC. Atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor legale privind revocarea liberării condiţionate. În temeiul art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă.”, se arată în decizia Tribunalului Mureș, conform DCNews.

În motivarea în fapt a cererii formulate la mijlocul lunii august, Costel Corduneanu a arătat că îndeplinește toate condițiile prevăzute de art. 100 din Codul penal: a executat 2 ani 5 luni și 2 zile din totalul de 3 ani, se află în regim semideschis, a achitat integral toate obligațiile civile, „s-a îndreptat și se poate reintegra în societate”.

De asemenea, Costel Corduneanu a motivat că „este cunoscut cu afecțiuni cardiace severe, fiind și operat și că are trei copii în întreținere”.

Costel Corduneanu a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la începutul anului 2020, într-un amplu dosar instrumentat de DIICOT timp de aproape un deceniu. Presa a catalogat demersul justiției un fiasco, având în vedere că dintre cei 27 de inclulpați din dosar – toți acuzați de activități de crimă organizată – doar 3 au fost condamnați definitiv, printre ei aflându-se și Costel Corduneanu,  cel mai mare dintre frații corduneni, considerat lider al clanului.

Acuzația care l-a înfundat pe Costel Corduneanu era de fapt o banalitate, în comparația cu acuzațiile grave care îi erau aduse de procurori, respectiv că acesta și-a spionat soția.

24 dintre cele 27 de persoane inculpate au scăpat de principalele infracţiuni pentru care fraţii Corduneanu şi aşa-zişii lor locotenenţi au fost incriminaţi, fie pentru că nu au fost probate, fie pentru că s-au prescris.

Sursa Foto: Romania Liberă

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Era si pacat. La banii lui…

  • #kondensatorilor, vai si amar ce viata va asteapta in viitot

   toti pedofilii, criminalii, infractorii care au folosit violenta, toti cei care au lovit fortele de ordine vor fi LIBERI pe strada

  • x-link,
   Postac infect, Psd-ul la care te închini tu i-a eliberat pe infractori.
   Ești complet cretin dacă ți se pare o ispravă eliberarea violatorilor și criminalilor. De fapt gândești ca un infractor, recunoaște, te bucuri că îți ies rudele din pușcărie : tatăl pedofil, mama hoață de buzunare, sora prostituată. Asta ar explica de ce ai creierii varză, ai fost abuzat în copilărie

 2. Ba da a mai ramas cineva intreg la cap in tara asta?? Cum sa il eliberezi ba conditionat pe asta??

  • Nu e nimeni normal angajat la stat, sunt numai mercenari la stat.

   „s-a îndreptat și se poate reintegra în societate” zice statul cotropit de interlopi in functiile cele mai inalte.

 3. Asta nu e instanta cu dosarul tandarei?

  • Ba da, aceea este, și nu a explicat încă nimeni prin ce minune au apărut palatele de la Țăndărei în proprietatea unor bieți oameni fără venituri.
   Cordunenii este și ei băieți buni, nu făcea mai nimik decât trafic de influență la Curtea de Apel ptr. eliberări alți infractori, spălau banii cu detergent ca să salveze românii de Covid, aveau arme fără autorizații … http://www.rolii.ro/hotarari/5d54b80ce49009300e00002e . Judecători plătiți degeaba dar din câte am văzut, la Judecătorie parchetul n-a trimis procuror la proces !?!? De Ce?

  • Curtea de Apel Tg. Mures este aia cu dosarul Tandarei.
   Dar daca cineva ar avea curiozitatea de a verifica anumite hotarari ale Tribunalului Mures, sectia penala, inclusiv motivarea, in ceea ce priveste achitarile unor inculpati… unii mari medici ai orasului, posesori de averi de sute si sute demii de euro…..o ho ho

 4. Clujul ii fruncea…la coruptie!

 5. Era și păcat să se irosească un așa talent în pirnaie. Nu?

 6. Respekt!
  Bravo judecătorilor! Meritați sa va facă Dani Mocanu și vouă o manea
  https://m.youtube.com/watch?v=we7vrIOdoHU
  Fără număr!

 7. # INCHISOARE PE VIATA pentru criminali si interlopi !
  # CONFISCAREA AVERILOR pentru politicieni corupti!

 8. Și politicienii, și procurorii sânt tot infractori, la fel cum majoritatea românilor sânt infractori sspiranți, cuvise manelizante.Cum e turcul, și pistolul.

 9. SINGURUL PORIECT POLITIC EXECUTAT CU ZEL, PRECIZIE SI DETERMINARE: TOTUL PENTRU INFRACTORI!

  ICOANA PARTIDULUI: DRAGNETTI INSOTIT SI APARAT DE INTERLOPI LA PROCESE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.