G4Media.ro

Tribunalul București a decis ca șapte articole publicate de Libertatea despre primarul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Tribunalul București a decis ca șapte articole publicate de Libertatea despre primarul Băluță și Marian Goleac să nu fie șterse, așa cum a decis Judecătoria Sector 2

Echipa de investigații a ziarului Libertatea a câștigat apelul procesului în care Judecătoria Sector 2 decisese ștergerea a șapte articole despre șefii administrației sectorului 4, la cererea primarului Daniel Băluță. Acesta poate face recurs, transmite Libertatea.

În aprilie 2021, la cererea primarului PSD Daniel Băluță, Judecătoria Sector 2 a decis ștergerea a șapte articole publicate în Libertatea. Redacția a făcut apel. Pe 8 februarie 2022, Tribunalul București a decis ca apelul să fie admis: cele 7 articole pe care primarul Daniel Băluță le voia șterse rămân pe site.

Edilul dorea eliminarea unor articole în care Marian Goleac, fostul șef ADP Sector 4, a fost numit „mâna dreaptă” a primarului sectorului 4.

În iunie, în înregistrări ale DNA, Marian Goleac apărea în postura de angajat al administrației sectorului 4 care încerca să cumpere un ofițer de tehnică de la Parchetul Anticorupție, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe Libertatea

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Un mic dictator in devenire

 2. Ce hal de judecator e ala care sterge articole din ziar? Ce cauta panarama asta in justitie?
  Daca au mintit, ceea ce nu e cazul, platesc, dar nu rescrii tu, judecator, ziarul.
  Asta in timp ce mercenarii de la antene mint zi de zi milioane de oameni si mafia USL de la guvernare ii rasplateste cu milioane de euro de publicitate din banii nostrii.

 3. Baluta si mafia t*ganeasca de la ADP Sect 4, nimic nou sub soare. Ceea ce e insa ingrijorator este nivelul de prostie al alegatorilor din Sect 4 care cred ca daca le-a vopsit garduletele si le-a distrus gradinile din jurul blocurilor ca sa le faca parcari pe care mai apoi sa le scumpeasca de 10 ori, Baluta e „un primar de treaba”. Daca il tot voteaza, sa se spele cu el pe cap. Deja nu se mai poate respira in Berceni de la poluare din cauza ca mafia a facut bloc langa bloc si a taiat tot ce era verde si producea oxigen.

 4. Alegatorii sectorului 4 trebuiau sa-l aleaga tot pe domnul Dan primar.

  In felul acesta ar fi putut admira in timpul plimbarilor lor romantice prin parc si ci.ori moarte.

  Ca doar alegatorii sunt datori sa voteze in functie de interesele de partid ale unora, da.

  Pe ei nu-i intereseaza ce fac partidele pentru ei, pe ei ar trebui sa-i intereseze sa o duca altii bine, in special trolii.

 5. Poţi cere să fie şterse articole care sunt de fapt nişte investigaţii jurnalistice? Păi să ne întoarcem în comunism, zic. Primarul de la 4 urăşte pietonii, biciclişii, spaţiile verzi. Evident că şi presa care poate afla mai multe. Toată munculiţa lui este dedicată betoanelor, pietroaielor şi gardurilor de toate felurile şi dimensiunile amplasate peste tot cu precădere prin parcurile, grădinile şi troatuarele din ce în ce mai înguste, ocupate de parcări sau aproape dispărute. Suntem curioşi să aflăm ce a însemnat asta pentru bugetul primăriei, care este gradul ei de îndatorare şi care este treaba cu acest ADP4 . Aerul de pe Olteniţei, Berceni, Văcăreşti, Brăncoveanu şi Obregia este de nerespirat dar indicatoarele instalate de el sunt tot timpul verzi. Nici pănă acum n-a rezolvat problema colectării selective a gunoiului cu toate că locuitorii au fost obligaţi să încheie contracte cu firme care spun că încasează mai mulţi bani tocmai pentru acest serviciu. Oricum, are asiguraţi votanţii lui deosebit inteligenţi care vor fi mereu extaziaţi de măreţele realizări care n-au făcut decât să încurajeze creşterea aberantă a traficului auto şi a dus la construirea haotică de clădiri înghesuite şi hidoase care n-are nicio legătură cu urbanismul modern.

 6. ati vrut usl, luati usl

  • Probabil că îl deranjau articole de genul : Primarul Lăbuță este corup, este omul Clanului Sportivilor, are Resort in Grecia, deține .ai multe hectare în com Berceni( de aceea ) dorește metrou într-o comună, sa nu uitam de abuzul de a da afara Poliția Locală și a păstrat câțiva ” băieți ” Sportivi. Aceste articole ” Mincinoase ” deranjează o personalitate că acest infect care a fost votat în sct 4.