G4Media.ro

Trei persoane au fost arestate preventiv la Brașov pentru trafic de droguri…

Ilustrație foto: Cannabis și marijuana/ sursa foto: Unsplash.com

Trei persoane au fost arestate preventiv la Brașov pentru trafic de droguri / Ele sunt acuzate că au vândut canabis şi MDMA, pentru sume cuprinse între 40 şi 900 lei

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri, iar acestea sunt acuzate că au vândut către consumatori din judeţul Braşov canabis şi MDMA, pentru sume cuprinse între 40 şi 900 de lei, transmite News.ro.

Reprezentanţii DIICOT au anunţat faptul că au trei persoane sunt cercetate, în două cauze penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

“Din cercetările efectuate a rezultat că inculpaţii au deţinut şi comercializat, în mai multe rânduri, cantităţi de droguri de risc (canabis) şi de mare risc (MDMA) către consumatori din judeţul Braşov, pentru sume între 40 şi 900 lei.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate cantităţi de droguri (canabis şi ketamină), mai multe grindere şi cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă”, au precizat procurorii DIICOT.

Cele trei persoane au fost prezentate la Tribunalul Braşov, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...