G4Media.ro

Trei motociclete de 250 de mii de lei furate din Italia au…

Sursa foto: Obiectiv de Suceava

Trei motociclete de 250 de mii de lei furate din Italia au fost descoperite la Siret, într-un microbuz din Ucraina cu acte furate din Lituania

Trei motociclete, două BMW și una marca KTM, în valoare de 250.000 de lei au fost găsite într-un microbuz, de către polițiștii de frontieră din cadrul STPF Suceava, anunță Obiectiv de Suceava.

Pe lângă motociclete au mai fost găsite o cutie de transmisie și un motor de la un autoturism Mercedes, ambele în valoare de 55.000 lei, de asemenea furate din Italia.

Microbuzul a fost descoperit de polițiști în 9 noiembrie, într-o parcare de pe raza localității Siret.

Mașina, un Volkswagen Crafter, era înmatriculată în Ucraina, iar în timpul cercetărilor s-a mai constatat ca documentele microbuzului sunt furate din Lituania.

În acest caz, polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire față de doi bărbați, unul cu dublă cetățenie româno-ucraineană în vârstă de 59 de ani și un cetățean ucrainean, de 35 de ani.

Sursa foto: Obiectiv de Suceava

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cand titlul nu bate cu textul. Euro, lei, ce mai contează?

  2. Am deschis articolul sa vad cum niste motociclete de Moto GP au ajuns la Siret. Ce sa vezi, cei 250k EUR erau de fapt 250k RON,