G4Media.ro

Trei adolescenți din Cluj au fost arestaţi preventiv după ce au furat…

sursa foto: Pexels

Trei adolescenți din Cluj au fost arestaţi preventiv după ce au furat echipamente electrice şi unelte din mai multe gospodării

Trei tineri din judeţul Cluj, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au fost arestaţi preventiv după ce au furat mai multe echipamente electrice şi unelte, în valoare de 13.000 de lei, transmite News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 5 Rurale au reţinut trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, din judeţul Cluj, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

“Tinerii sunt bănuiţi că în perioada august-octombrie 2022, ar fi pătruns într-o locuinţă situată în municipiul Dej, unde ar fi deconectat sistemul de supraveghere, iar apoi ar fi sustras mai multe echipamente electrice şi unelte, cauzând un prejudiciu evaluat la 5.000 de lei.

Totodată, la data de 31/01 noiembrie a anului 2022, ar fi pătruns într-o gospodărie din comuna Chiuieşti, de unde, dintr-o anexă ar fi sustras un motofierăstrău, cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei.

De asemenea, din probatoriul administrat a rezultat faptul că în noaptea de 25/26 februarie a.c., tinerii ar fi cauzat un prejudiciu de 6.000 de lei reprezentanţilor unei societăţi comerciale din municipiul Dej, după ce ar fi sustras mai multe unelte şi aparatură electrică”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii au reuşit identificarea celor trei tineri şi recuperarea în totalitate a prejudiciilor. Tinerii au fost prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

sursa: News.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...