G4Media.ro

Traininguri despre instituțiile europene, tranziția verde, competențe digitale, statul de drept, economie…

Sursa foto: Pixabay

Traininguri despre instituțiile europene, tranziția verde, competențe digitale, statul de drept, economie socială vor fi organizate la începutul lunii iulie la Târgu Jiu – Capitala Tineretului 2023 / Înscrierile se încheie în această săptămână

Europuls – Centrul de Expertiză Europeană va organiza la începutul lunii iulie traininguri despre instituțiile europene, tranziția verde, competențe digitale, statul de drept, economie socială, la Târgu Jiu, care are statutului de Capitala Tineretului 2023.

Înscrierile pentru tinerii care doresc să participe la eveniment se încheie în 7 mai.

„Europuls – Centrul de Expertiză Europeană vine în Târgu-Jiu! Lansăm proiectul Comunitatea Tinerilor Lideri Europeni, în cadrul căruia poți deveni și tu un exemplu de tânăr lider european! Te așteptăm la prima sesiune – ,,EU și UE!” – la Târgu Jiu în perioada 6-9 iulie! Ești tânăr? Implicat în societatea civilă sau abia îți începi drumul în voluntariat? Dacă da, atunci acest proiect este pentru tine! Vei beneficia de traininguri despre instituțiile Europene, tranziția verde, competențe digitale, Conferința pentru Viitorul Europei, statul de drept, economie socială, politici pentru tineret, dar și metode de educație non-formală pe care participanții le pot folosi în comunitatea lor pentru diseminarea informațiilor într-un mod atractiv”, au anunțat organizatorii.
Participanții vor obține un certificat YOUTHPASS, iar cei care nu locuiesc în Târgu Jiu vor beneficia de cazare. De asemenea, pentru toți participanții masa este asigurată.
Doritorii se pot înscrie aici.
Proiectul ,,Comunitatea Tinerilor Lideri Europeni” este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează