G4Media.ro

Trafic restricţionat pe Bulevardul Theodor Pallady, mai multe linii de autobuze vor…

Trafic restricţionat pe Bulevardul Theodor Pallady, mai multe linii de autobuze vor circula pe trasee modificate

Liniile de autobuz 246, 405, 408, 472 şi N111 vor funcţiona pe trasee modificate începând de joi ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Bulevardul Theodor Pallady, între staţia de metrou Anghel Saligny şi Strada Victor Brauner, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), citată de Agerpres.

Devierea traficului pe breteaua Complexului Comercial Titan este determinată de lucrările de construcţie a pasajului suprateran de la intersecţia Bulevardul Theodor Pallady/ Strada Nicolae Teclu.

Potrivit TPBI, a fost amenajat un nou terminal pentru autobuze la intersecţia Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Victor Brauner.

Astfel, autobuzele liniilor 246, 405, 408 şi 472 vor circula pe un traseu prelungit de la actualul capăt, „Complex Comercial Titan”, pe Bulevardul Theodor Pallady, până la noul terminal situat în zona staţiei de metrou „Nicolae Teclu”.

Şi linia de noapte N111 va funcţiona pe un traseu prelungit de la actualul capăt, „Complex Comercial Titan”, pe Bulevardul Theodor Pallady până la rondul din zona staţiei de metrou „Anghel Saligny”.

Tot din data de 8 decembrie, staţia „Complex Comercial Titan” (aferentă liniilor 246, 405, 408, 472), amplasată pe breteaua Bulevard Theodor Pallady, pe sensul spre centru, va fi reamplasată cu 120 m spre Drumul Între Tarlale, în alveola special amenajată, iar staţia „Anghel Saligny”, aferentă liniei 405, pe sensul spre centru, va fi suspendată.

De asemenea autobuzele liniei de noapte N111 vor opri în staţiile „Anghel Saligny” (pe sensul spre Autostrada A2) şi „Complex Comercial Titan” (amplasată pe breteaua Bulevardului Theodor Pallady, pe sensul spre centru). În schimb, vehiculele acestei linii de noapte nu vor mai efectua staţia „Chimopar” (pe ambele sensuri).

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter