G4Media.ro

Trafic restricţionat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, din cauza unui colet suspect.…

Trafic restricţionat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, din cauza unui colet suspect. Alarma a fost falsă

UPDATE: Alarma s-a dovedit a fi falsă, pentru că în geanta găsită pe stradă au fost găsite doar haine, transmite Agerpres

IPJ Vâlcea a informat că forţele de ordine au blocat circulaţia cetăţenilor şi a maşinilor pe mai multe străzi, în vederea derulării intervenţiei, coletul suspect fiind pe trotuar, la câţiva metri de clădirea Prefecturii.

„În dimineaţa aceasta poliţiştii din cadrul I.P.J Vâlcea au fost sesizaţi de către o patrulă de jandarmi cu privire la faptul că pe strada Calea lui Traian s-ar afla un colect suspect. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, militari I.S.U şi forţe S.R.I unde au luat măsuri conform procedurilor legale. Poliţiştii au eliberat zona şi au blocat circulaţia pe mai multe străzi”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În bagajul respectiv au fost însă descoperite numai câteva articole vestimentare, iar poliţiştii încearcă identificarea persoanei căreia îi aparţine geanta.

Știrea inițială: Traficul rutier este restricţionat, sâmbătă, pe mai multe străzi din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, după ce pe Calea lui Traian a fost sesizată prezenţa unui colet suspect. Acolo intervin poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai SRI, relatează News.ro.

Poliţia Judeţeană Vâlcea a anunţat că, sâmbătă dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de către o patrulă de jandarmi despre faptul că pe strada Calea lui Traian s-ar afla un colect suspect.

Acolo s-au deplasat poliţişti, jandarmi, militari ISU şi forţe SRI, luând măsuri conform procedurilor legale.

Poliţiştii au eliberat zona şi au blocat circulaţia pe mai multe străzi.

Cetăţenii care se află în zona respectivă sunt rugaţi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.