G4Media.ro

Top rețete ”ușoare” de Crăciun fără preparare termică/ Cu ce ne delectăm…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. G4 full woke

  2. Eu înțeleg ca de Crăciun se pot încerca și preparate mai ciudate însă nu înțeleg ce aveți cu focul?
    Din câte știu descoperirea focului a fost un pas uriaș pt umanitate.
    E posibil sa renunțăm tocmai la avantajele focului?
    Eu zic că nu și ca atare va sfătuiesc sa faceți focuri multe și mari atat pt gătit cât și pt încălzit.

  3. Aia nu sunt poluanti, pentru ca au fost prinsi de pe o barca cu panze sau vasle. Americanii, englezii si restul riveranilor Atlanticului de Nord sunt foarte scrupulosi cand vine vorba de „polutie”. De aceea emisiile lor de CO2 sunt de 2-3 ori mai mari per capita, comparat cu romanii…

  4. Müie G4

  5. Apreciez ca indicati sursa ideilor de retete: BBC. Au mai multe pagini pentru mancare, BBC Food si BBC Good Food, bune pentru ca sunt concise, fara povesti inutile si frumos prezentate. In plus, bucatarie internationala (ca sunt englezi) si noua bucatarie moderna care vrea sa se adapteze unor diferite mode. No-cook este una dintre ele.

    Dar traducerea este asa si asa. Adica suna a gluma, moment umoristic TV cu succes sigur la public, 😉 Poate acesta era si scopul, as ne faceti sa radem de Craciun.

    Totusi, nu aveti o femeie (poate nu de douazeci si ceva de ani) in redactie care sa stie limbajul folosit in bucatarie, in cartile de bucatarie? Poate fi si un barbat si nu trebuie sa fie bucatar de profesie. Inteleg ca folositi un robot pentru traducere dar nici macar o corectie rapida a textului? Reconsider that!

    Pentru comentatori: ideea nu este “nefolosirea focului “ ci simplitate, mai usor de facut, aperitive, salate. Sanatos.
    Apropo international, BBC, este plina si Sanda Marin de idei bune pe care eu cel putin le (re)descopar cu bucurie. Doar prezentarea fara fotografii si unele indicatii in carte sunt in conformitate cu timpul trecut. Dar acesta este sarmul Sandei Marin. In plus, din nou, retetele sunt prezentate concis, le citesti dintr-o privire. Ceea ce nu se intampla cand te uiti pe siteurile romanesti de retete cu km de “pagini “ de fatzait in sus si in jos.