G4Media.ro

Tomac: Nu am auzit niciodată că PMP n-ar fi dorit pentru o…

Tomac: Nu am auzit niciodată că PMP n-ar fi dorit pentru o viitoare colaborare parlamentară sau guvernamentală. Pe noi ne interesează ca țara să aibă un guvern stabil și o majoritate

Liderul PMP, Eugen Tomac, a comentat, joi seară, într-o intervenție telefonică în timpul emisiunii „Dosar de Politician” de pe B1TV, afirmația că USR nu ar vrea să facă parte dintr-un guvern din care să facă parte și PMP. Tomac a declarat că el nu este la curent cu acestă reticență și a susținut că PMP poate aduce plusvaloare viitoarei guvernări, prin obiectivele pe care le promovează.

„Nu am auzit niciodată nici in discuții pe care le-am avut cu membrii USR, nici cu colegii din PNL o asemenea abordare că PMP n-ar fi dorit o viitoare colaborare parlamentară sau guvernamentală. Aud pentru prima dată la dumnevoastră. Eu am un dialog cu liderul USR, cu domnul prim-ministru. Pe noi ce ne interesează este ca România, după 6 decembrie să aibă o majoritate stabilă în parlament și un Guvern pliat pe pe prioritățile țării, în acord cu prioritățile pe care le are Uniunea Europeană. PMP poate veni la guvernare cu plusvaloare pe prioritățile pe care le promovăm. De exemplu, noi suntem singurul partid care avem o lege a Sănătății și e nevoie de reformă în Sănătate, Credem că fondurile europene trebuiesc cheltuite cu multă transparentă și noi am mers în Parlament cu proiectul privind transparența totală în administrație și sper ca viitorul cabinet să-și asume acest obiective de a publica toate contractele și facturile pe care le cheltuie instituțiile publice. Nu am o asemenea informație că ar exista vreo reticență din partea cuiva. Pe noi ne interesează ca țara să aibă un guvern stabil și o majoritate care să susțină reforme reale pentru statul român și să atragem cât mai multi bani pentru a salva și crea locuri de muncă”, a declarat Tomac.

Sursa foto: Facebook/ Eugen Tomac

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Daca aveți statut de tarfaa politica sau Petrov

 2. De exemplu, o aducem ca plus valoare pe EBA, specialistă de renume in botox si in limba română.
  In plus, avem si amante de băgat în guvern, foarte competente, n-au muncit cu adevarat in viata lor.(ce-i drept, sunt tinerele).

 3. *O majoritate Imuna in fata Legii … Egalite/Fraternite/Se stie !

 4. Băi Tolomac, stai mă în banca ta că nu atingeți pragul de 5%. Căutați-vă un loc călduț in partidul corciților, numit PNL.

 5. Telemac fiul lui Ulise.
  Petrov îi scoate la înaintare .
  Voi spriniț încalcarea Constituției dar veți primi praful de pe tobă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.