G4Media.ro

Tolo.ro: Mafiotul chinez Wang, căruia i s-a retras în 2014 cetățenia la…

Tolo.ro: Mafiotul chinez Wang, căruia i s-a retras în 2014 cetățenia la cererea SRI ca ”pericol pentru siguranța națională”, are azi contract pe 100% din producția de minereu de cupru a României!

Rețeaua de mafioți de la salonul de masaj ”Shanghai” a ajuns la resursele naturale ale României, dezvăluie o investigație publicată pe tolo.ro. Potrivit sursei citate, Cupru Min a semnat în octombrie 2017 un contract pe doi ani cu o companie din Hong Kong reprezentată tocmai de Wang Yan, care a apărut și a câștigat licitația de la Abrud.

(Sursa foto: tolo.ro)

Potrivit tolo.ro, ar fi vorba de aceiași oameni care, în 2005, exploatau fete în vârstă de 15-17 ani și filmau ofițeri români făcând sex cu ele au, în 2018, acces nestingherit la zăcămintele din Apuseni.

Cel care apărea în stenogramele DIICOT drept ”Senatorul”, temutul Wang Yan, a revenit bine mersi în România, deși SRI, ANC și Tribunalul București îl declaraseră în 2013-2014 ”un pericol pentru securitatea națională”. Trei ani mai târziu, în octombrie 2017, el semnează la Abrud contractul cu Cupru Min”, se arată în investigația publicată pe tolo.ro

Chiar în timpul în care citiți aceste rânduri, un nou transport de minereu pleacă de la Roșia Poieni spre China, sub semnătura celui căruia i s-a retras cetățenia română din cauză că ”aparținea unei organizații care submina statul român”. 100 de tone de cupru pe zi, cu aur și argint în el, sunt livrate de Cupru Min lui Merlion Resources, firma ”Senatorului”.

Citește investigația integral pe tolo.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Chiar nu face nimeni efortul sa ne explice in ce consta paguba? Numai pentru ca chinezii si-au desemnat ca reprezentant un mafiot?
  Care era pretul corect? S-a vandut subevaluat? Este cotat la bursa? In afara de faptul ca s-a vandut TOATA productia pe doi ani (ceea ce ar putea fi un aspect pozitiv) nu avem nicio informatie. Dar lamentari, cat cuprinde…
  In urma cu cativa ani CUPRUMIN era pe faras . Acum, daca vinde, de ce vinde tocmai lu’ Wang?
  Sa asteptam sa mai facem o fabrica de prelucrare in tara (unde? in cati ani primeste autorizare de mediu, daca cumva nu contravine nustiu carei legislatii nationale sau UE?).
  Poate vreuna din companiile PMB-Firea ar fi putut sa preia productia cu pret subventionat…

 2. Onorata redactie,
  Imi puteti spune de ce simtiti nevoia sa ilustrati articolul cu o fotografie in care apare Boc? La Tolontan e de inteles, dar la voi?