G4Media.ro

Timișorenii pot dona sânge pentru victimele războiului din Israel

Sursa foto: Eyad BABA / AFP

Timișorenii pot dona sânge pentru victimele războiului din Israel

Persoanele care doresc să doneze sânge pentru Israel o pot face la Centrul de Transfuzii de la Timișoara. Recoltările sunt făcute la inițiativa Ministerului Sănătății, spune șeful Centrului, Rodica Lighezan, care anunță și o prelungire a programului, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

“În urma apelului lansat de Ministerul Sănătății, de astăzi de dimineață și la Timișoara, programul de recoltare al Centrului Regional de Transfuzie Sanguină se va prelungi în toată săptămâna aceasta, adică de luni până vineri până la ora 17.00. Toți donatorii care locuiesc, muncesc, studiază în Timișoara sunt rugați și bineveniți să vină să doneze în acest interval de timp”, spune Rodica Lighezan.

Ministrul Sănătăţii a anunţat la Braşov, într-o conferinţă de presă, că România este pregătită să trimită ajutor medical în urma atentatelor din Israel, dacă este cazul. Alexandru Rafila a mai adăugat că la minister există un site funcţional unde medicii care vor să meargă voluntari în regiune se pot înscrie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...