G4Media.ro

Theodor Paleologu și-a depus candidatura la BEC: România are nevoie de un…

Theodor Paleologu și-a depus candidatura la BEC: România are nevoie de un tânăr care a participat la Revoluție și care s-a format în libertate

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Theodor Paleologu, şi-a înregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central şi a afirmat că este o ”responsabilitate enormă” faţă de sutele de mii de români pe care-i va reprezenta în această cursă electorală: ”România are nevoie la Preşedinţia sa de un tânăr care a participat la evenimentele din 89 şi de un om care s-a format în libertate”, a afirmat Paleologu, numind candidatura sa ”o candidatură mărturie”, transmite News.ro.

Theodor Paleologu a fst însoţit, joi, la înregistrarea candidaturii la Birul Electoral Central de către liderul PMP, Eugen Tomac.

”Am strâns 360.000 de semnături şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au semnat pentru mine, le mulţumesc din inimă. Le mulţumesc, evident, celor câteva mii, zeci de mii de simpatizanţi, de militanţi care au adunat aceste semnături. Este o enormă responsabilitate încrederea acestor sute de mii de români pe care îi voi reprezenta în această luptă electorală. Aunt 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 89 şi cred că România are nevoie la Preşedinţia sa de un tânăr care a participat la evenimentele din 89 şi de un om care s-a format în libertate”, a declarat Theodor Paleologu, după înregistrarea candidaturii.

Acesta a afirmat că vede candidatura sa ca pe o ”candidatură mărturie”, el fiind o persoană care avea 16 ani la Revoluţie, s-a format în libertate, dar în umbra tatălui său şi a altor mari oameni de cultură.

”Această candidatură este o candidatură mărturie, având în minte, pe de o parte, pe colegii mei de generaţie din 1989 şi pe acei bătrâni la umbra cărora m-am format. Cred, de asemenea, că România are nevoie de un preşedinte care să restaureze demnitatea statului, să restaureze credibilitatea României în afară, să restabilească respectul pentru România şi pentru români şi, nu în ultimul rând, foarte important, să restabilească pacea socială în această ţară”, a mai spus Paleologu, citat de News.ro.

sursa foto: Facebook

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Romania are nevoie de oameni cinstiti, de oriunde ar fi ei, fiindca acum e plin de slugi la buget fara nicio calificare si asta ne omoara.

  2. Romania nu are nevoie de populisti ,mincinosi, guralivi,hoti,curvari la presidentiei, asa cum mentorul tau Basescu,Paleologule, a reprezentat romania.Si in aceste vremuri romania precis nu are nevoie de „intelectuali” populisti.Paleologule, mai stateai La cartile tale, decat sa te lasi folosit de gasca lui basescu-udrea-ponta.

  3. Altul care a luptat la revolutie…

    • a ajutat lovitura de stat anti-romaneasca nu zic ca era bine atunci dar ce este acum este de neimaginat

  4. Zice Paleologu (se pare ca este urmasul lui Mihai Nicolae Paleologa, stabilit in Bucuresti prin 1775, venit din insula Lesbos) ca ,,a participat” la Revolutie.
    Ce facut el la Revolutie? Nici n-am auzit de el atunci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.